PARTYINFO

 

SECRET WALLS X CZECH SEMIFINÁLE PLUMM VS SLIZARD

Datum konání:
26.09.2013 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - NEONE
DJs:
Dj Wosa, Dj Hlavolam
 
 
Semifinále Secret Walls X Czech

Ve čtvrtek 26.9.2013 vrcholí Secret Walls X Czech rozhodujícím soubojem o postup do finále! Utkají se v něm Plumm a Slakinglizard, dvě osobnosti České ilustrace, které jěště před měsícem spojil v jednom týmu souboj proti Synům Božím. Dva kamarádi se v unikátním pop-up klubu NEONE tentokrát postaví proti sobě a jen jeden z nich postoupí do finále.

 

Plumm aka pan Švestka je ilustrátorem z Plzně, který kreslí, čmárá a portrétuje v digitálu nebo uhlíkem, fixou či olejem, když náhodou nestojí na Karlově Mostě a nekreslí pro lidi zadara, /viz článek O buranství a nesvobodě. A o Karlově mostě. http://plumm.cz/2013/o-buranstvi-a-nesvobode-a-o-karlove-moste/ /
Slakinglizard aka Slizard, Vládce Slizu je z Brna a když právě nečmárá ilustrace do Kulturní pecky nebo nové příšery do komiksů, věnuje se digitální ilustraci a přípravě další výstavy.

,,Autorská tvorba obou ilustrátorů je jediněčná. Svět, který nám každý z nich odkrývá, je z jiných galaxií, jak technikou tak obsahem. Oba nám v každém souboji představují vtipný způsob jak svého útočníka zesměšnit, oba patří k výjimečným osobnostem současné scény, ale jen jeden může postoupit do finále,“ říká Viktor Čistič, organizátor Secret Walls X Czech.



Pro toto semifinálové klání organizátoři objevili jedinečný pop-up prostor, který vzniká v budově Orca v Bubenské 1 a jmenuje se NEONE. Protože jde o vlajkovou loď předního vizuálního lablu Lunchmeat, který se od začátků Secret Wars v Čechách postaral o šíření jeho unikátní myšlenky, je pro nás ctí a odměnou udělat Semifinále právě tady, kde to všechno vlastně začalo. Kapacita je limitována na 200 osob, a tak byl zahájen předprodej vstupenek v exkluzivním balíčku s ilustrovaným trikem a welcome drinkem.
Balíček si může 100 z vás zakoupit do 25. 9. na stránkách Ticketon.cz za pouhých 250 CZK!

Další 100 návštevníků si může vstupenku zakoupit na místě v den souboje a to za 100 CZK. Dveře NEONE se otevřou ve 21:00 a samotný souboj začne ve 23:00. Večírek budou hudebně doprovázet Secret Walls Djs.

Secret Walls je největší Live Artovou soutěží na světě, která za 7 let představila stovky talentů po celém světe. Před týdnem byla zahájena nová liga v Beirutu a v Hong Kongu, které se tak připojily k dalším 40 již probíhajícím. Secret Walls je živý souboj ilustrátorů, ve kterém se bojuje pouze černou fixou nebo štětcem na nadrozměrných bílých zdech. Ilustrátoři mají 90 minut na to, aby svým stylem a malbou předčili soupeře a zaujali dva porotce a dav, který rozhoduje silou svého křiku měřenou decibelmetrem. V souboji bez tužky a nákresu se obejdou i bez bílé barvy na opravu.

fb event: https://www.facebook.com/events/164599777079132/



 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016