PARTYINFO

 

A/V JATKA

Datum konání:
21.09.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Meet Factory
DJs:
Schwa b2b Fatty M, Raphael Kosmos, Layup, dMIT.RY, Eva Porating, Alex Neivel, Pat Heart, Dj Vik
Popis:
Vstupné: 90,- (on-line rezervace a pro navstevniky Start Vrsovice) Rezervace: http://av.neoviolence.net Jinak 100,- (do 23:00) - 150,- (po 23:00)
 
 
A/V Jatka zítra v MeetFactory
A/V Jatka v MeetFactory

Další ze série eventů v kooperaci tří pražských skupin - Beef records, Neo Violence a Endless Illusion. I přesto, že každá parta prezentuje trochu jiný směr taneční hudby, našli společného jmenovatele, kterým je v první řadě ryzí pojetí akcí, se silným konceptem. Právě díky tomu tu spojení dochází k unikátní kumulaci hudby i návštěvníků, kteří by se za normálních podmínek nesetkali.

 

Po premiérové párty v Kokpitu a venkovním urban meetingu pod Barrandovským mostem se vše přesune do již dobře známé smíchovské MeetFactory, přesněji na zadní venkovní dvůr. Celá akce ponese název A/V Jatka a jak už název napovídá, silný důraz bude kladen na celkový vzhled, vizuály a workshopy na místě konání.

O celkové visuální pojetí akce se postarají velmi šikovní lidé z OKO3 , kteří v současné době patří mezi nejvyhledávanější crew na vizuálním poli, a s jejich prací se můžete potkat na předních tuzemských festivalech. V rámci této akce připraví speciální dekorace a vizuál přímo do prostorů MeetFactory.

barrandez vouz

 

Další obrazové uspokojení pak nabídne workshop od MotionOcean platformy (Ondřej Ševčík), která vzniká za účelem průzkumu fenoménu optické zpětné vazby a jejího působení na lidskou psychiku. Můžete se aktivně zúčastnit procesu tvorby pohyblivých struktur pomocí vašich vlastních rukou a objektů v nich držících, zapalovačů, laserových ukazovátek či jiných zajímavých zdrojů světla, které doma najdete.


A aby toho nebylo málo, v rukávu máme velmi oblíbený TagTool, u nás již několikrát představený předními pražskými street artovými umělci. Jedná se o real time urban painting skrz speciální aplikaci pro iPad a projektor. Divák tak může sledovat vývoj tvorby v přítomném čase a být tak součástí celého procesu. Kreativní nápady budou na místě realizovat nejpovolanější a pražské umělecké scéně dobře známí Tron a X-Dog.

O hudbu se postarají zástupci tří výše zmíněných uskupení, konkrétně Schwa b2b Fatty M, Raphael Kosmos, Layup, dMIT.RY a jejich hosté Eva Porating, Alex Neivel a Pat Heart a brněnská legenda – Dj Vik!

 

POZOR! Zprovoznili jsme rezervační formulář, díky kterému si můžete zarezervovat vstup za pouhých 90,-, který bude platit po celou noc. Maximální počet možných zarezervovaných vstupnek na jeden e-mail je 5ks. Osobně vám zpětně potvrdíme vaší rezevraci (může trvat, pokud nebudeme zrovna on-line).

Rezervujte vesele zde - http://av.neoviolence.net/

Partneři: Club Mate, Chapeau Rouge, Zažít Město Jinak a Techno.cz

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016