PARTYINFO

 

AFTER PARTY

Datum konání:
14.09.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Enrico, Milan Weekender, Billy Bright
 
 
Studio 54 o tomto víkendu

Nadcházející víkend bude ve znamení hned několika zajímavých eventů, které se odehrají v naší metropoli a na kterých by jste rozhodně neměli chybět. Patří mezi ně mimo jiné oficiální after po DJ Antoine v SaSaZu, Warm up na Citadelu a pravidelná nedělní afterparty – to je Studio 54 o tomto víkendu.

 

V pátek v pražském klubu Sasazu vystoupí švýcarský housový mág dj Antoine, který se zde v minulosti již představil a jehož produkce a sety sklízí obdiv u clubberů po celém světě. O jeho support se postará Enrico, Milan Weekender a Billy Bright, takže se můžete těšit na řádný večírek se vším všudy!

Dalším večírkem, který proběhne v pátek v naší metropoli je jediný oficiální warm up k eventu Citadela with Carl Cox. Do pražské Meccy v rámci tohoto warm upu dorazí stájový kolega Carla Coxe – italský producent Uto Karem, kromě kterého se můžete těšit například na Subgatea, Marty Fishe, Jaqullin, Michaela J a spoustu dalších.



Na oficiální afterparty ve Studiu 54, která pojede až do odpoledních hodin se následně představí Billy Bright, Pietros, Sweder, Pete Walk a P-jay.

Sobotní den bude ve znamení Open Airu Festia nebo chcete-li Cinda Open Air, který proběhne již od pravého poledne na Branické louce, kde se na 3 pódiích předství jako exkluzivní zahraniční hosté Siwell a Mladen Tomic společně s domácí špičkou jako je Michael Burian, Orbith, Agent, Enrico nebo Michael C. Dění festivalu se úderem 22. hodiny bude přesouvat do pražské Meccy na oficiální afterparty, po které můžete pokračovat v ranních hodinách opět do Studia 54, kde se za mixem představí Riche, Yan Dark, Béda, Raju a o closing set se postará Mark Evil.

Ať už budete kdekoliv, přejeme vám hezký víkend. Více info na www.studio54.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016