PARTYINFO

 

O'SEEX

flyer
Datum konání:
25.10.2013 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
RAUL MEZCOLANZA (Es), HOLLEN (It), Hydrophonic, Michael J, Dunca Grey, Danny Bright, Revis

2nd: Eddie Sender & Ian in Run, Manack & Siesta, Alex K, Excubitor, Jean Hllavinho
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Hollen: Hudba je moje vášeň a práce na plný úvazek

Brněnská párty O'Seex se každým rokem rozrůstá a pro svůj říjnový díl ohlašuje hned dva exkluzivní hosty. Premiéru v ČR si odbude Raul Mezcolanza a italský producent Hollen, s nímž vám přinášíme následující exkluzivní rozhovor.

 

Ahoj Aniello, prezentuješ zvuk současných neapolských producentů. Z Neapole jich pochází opravdu velká spousta, které považuješ ty osobně za nejtalentovanější?

Ahoj, díky za ta pochvalná slova, to mě opravdu potěšilo. Máte pravdu, z Neapole skutečně pochází spousta nových talentů. Z mého pohledu za zmínku stojí: Tony Dee, Raffaele Rizzi, Roberto Capuano nebo Mars Bill.Kdo ovlivnil tvůj hudební vkus?

Oslovilo mě hodně producentů a elektronických uskupení jako Daft Punk, Chemical Brothers, Justice, Carl Cox, Laurent Garnier, Danny Tenaglia, Riche Hawtin, Adam Beyer, Josh Wink, Marco Carola, Paco Osuna a další...

 

Řekni nám vice o Prospect records – co chystáte do budoucna? Můžeme se těšit na nové skladby a umělce?

V poslední době jsme zredukovali počet vydaných EP, za to u nás ale vychází o to kvalitnější produkce. Do budoucna bychom chtěli značku posunout ještě vice do povědomí lidí jak jen to půjde. Momentálně na Prospect Records vyšlo ‘serious’ EP od "Marca Galindo", což je nový talent ze Španělska, EP vyšlo se skvělým remixem od "Dje Borise". Další release s třemi groovy skladbami mají na svědomí mí dlouholetí kamarádi "Micky Da Funk & Costantino Nappi".

 

V Brně zahraješ na jedné stage s Raulem Mezcolanzou. Společně s ním jste vyprodukovali jeden track, jak k této spolupráci došlo?

Raul je můj velký kamarád. Poznal jsem ho před rokem prostřednictvím Facebooku, kde jsme se začali bavit o hudbě. Raul mi řekl, že hraje hodně mých tracků, stejně tak tomu bylo i u mě. Proto jsme se rozhodli spolupracovat. První track "Toolkit" vyšel "Toolroom Records" (label Marka Knighta). Dlouhou dobu se držel v top chart na Beatportu. Druhý track "Meeting Dosage" vyšel na 1605 Music Therapy (Umekův label)  a byl rovněž tak úspěšný. V budoucna spolu chystáme udělat ještě další skladby.

 

Produkuješ raději sám, nebo tě vice baví spolupráce s někým a proč?

Mám rád obojí. Většinou dělám na svých skladbách a když mám volno spolupracuji I s dalšími lidmi.

 

Určitě jsi už strávil spoustu času ve studiu, jaký software a hardware používáš ke svojí produkci?
Hudba je moje vášeň a nyní i práce na plný úvazek. Když jsem doma, trávím většinu času ve studiu, své volno pak rád trávím s přáteli.  K software - užívám "Ableton" se spoustou Plug-inů, Samplů a Loopů. Také používám "Machine" a kontrolery - to všechno dohromady mě inspiruje.

Když by mohl kdokoliv zremixovat tvůj track, koho bys zvolil?

Nedokážu říct konkrétní jméno, v hlavě mám spoustu jmen, kterých bych se zeptal.

 

Můžes nám popsat tvůj aktuální zvuk? Je to techno nebo tech-house? A jaké producenty teď hráváš ve tvých setech?

Hraji oba dva styly zároveň, výběr záleží předem na tom, co chce publikum. Mám rád obojí, ale když hraješ na festivalu pro tisíce lidí, zahraješ samozřejmě spíš techno, v klubu jsem vice techy a groovy. Hraji tracky od producentů jako Raffaele Rizzi, Marc Galindo, Tony Dee, Steve Mulder, D-Deck, Jewel Kid, Dosem...

 

Který track momentálně hraješ nejčastěji a který má pro tebe  sentimentální význam?

Tím trackem je každopádně "Collision"! Stále je možné ho najít v techno chart na Beatportu. Má ho v oblibě hodně djs a já ho hraji v každém mém setu, pokaždé totiž zafunguje.

Track který, jsem si zamiloval vyšel před rokem: "Matthias Vogt - I Dreamed The Impossible (Simon Garcia Remix)". Pokaždé když ho slyším, vzbudí ve mě velké emoce.

 

Existuje něco, čeho jsi ve své kariéře ještě nedosáhl?

Je toho spousta, ale jsem si jistý, že časem svých cílů dosáhnu.

Ješte jsi nikdy nebyl v ČR. Co víš o této zemi všeobecně?

Moc toho o vaší zemi nevím, ale říká se, že máte moc hezké holky. Doufám, že nějaké poznám až k vám přijedu!

 

Jak dlouho v ČR zůstaneš? Budeš mít čas ochutnat české pivo?

Bohužel zůstanu poměrně krátce, ale na české pivo si čas určitě najdu! Chvilka na pivo se vždycky najde.

 

Můžou tě brněnští fanoušci pozvat na nějaký drink? Pokud ano, co by to mělo být?

Jasně, proč ne?!?! Je mi vždycky potěšením poznat nové lidi. Nepreferuji žádný konkrétní drink..

FB event

 
Raul Mezcolanza a Hollen na O´Seex
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016