PARTYINFO

 

CREATIVE

Datum konání:
08.11.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
MIHAI POPOVICIU (ROMANIA), SUBGATE, ROB SMILE, JAG KIRANMAY, NKYP, FINIDI

BAR STAGE DJS: Adam Cloud, Peter Costa, Taada, Tokátko
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Mihai Popoviciu dnes na Creative 7. narozeniny Creative party startují předprodeje
Mihai Popoviciu v listopadu poprvé v České republice

Na dalším dílu pravidelné party Creative v klubu Chapeau Rouge vystoupí vůbec poprvé v ČR rumunský DJ a producent Mihai Popoviciu, který je považován za jednoho z nejtalentovanějších producentů elektronické hudební scény východního bloku.

 

Mihai Popoviciu se narodil v roce 1981 v Rumunském Sibiu. Poprvé zažil elektronickou hudbu skrze ravevovou scénu 90 let. Muziku ovlivněnou techno a house začal produkovat v roce 2001 a trvalo poměrně dlouho než vydal svůj první vinylový počin, který vyšel na labelu slavného producenta a dje Hella s názvem Gigolo Records a to v roce 2005. O té doby neustále přidává nové a nové kapitoly k jeho osobnímu hudebnímu úspěchu ať už se solovými projekty a nebo s producentskými kolegy jako Markus Homm a nebo Jay Bliss.

mihai

V červnu 2007 vydává svoje EP First Contact na značce Pascala Feose Level Non Zero Recordings. Koncem roku 2007 se Mihai společně s Markusem Hommem stává členem seskupení Highgrade. Od té doby toto duo vydalo již několik úspěšných releasů na tomto Berlínském labelu jako napřklad “Deaf Sniper”, “Lagoon” or “Urban Ballroom”.

V roce 2009 Mihaiho diskografická aktivita zintenzivňuje a začíná vydávat na velice respektovaných evropských značkách jako např. Fear Of Flying, Hudd Traxx, Bang Bang nebo Diynamic. Klubový hit Bis Co koprodukovaný společně s Markusem a Jay Blissem se dosatal do všech předních hitparád evropské taneční scény a znovu potvrdil jeho vytříbený producentský um. Společně s Jay Blissem vytvořil producentské duo nazvané Hermannstadt Collective a tracky jako “Raw Fruit”, “Thirst Day” nebo “Safety Match” ovládly kluby po celém světě.

Popoviciu je typ producenta který si libuje v neustálé inovaci své zvukové palety a tím své fanoušky neustále překvapuje. Není žádným překvapením, že Mihaieho reputace jako dje během jeho kariéry velmi rychle rostla a umožnila mu vystoupit ve všech předních evropských klubech a na festivalech.

Jeho pestré sety s ojedinělým osobním přístupem zaručují perfektně vyrovnaný mix groovy rytmů a příjemných zvuků hudebních emocí, které Vás zaručeně na tanečním parketu rozproudí.

Přijďte si vychutnat tuto jedinečnou hudební lahůdku do pražského klubu Chapeau Rouge.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016