PARTYINFO

 

COME IN PRESENTS NIGHT

flyer
Datum konání:
21.09.2013 - sobota
Místo konání:
Slaný - Bat. Music Space
DJs:
Lineas de Nazca, Insect Elektrika, Segment, Papik Brothers
Live:
Lineas de Nazca, Insect Elektrika
Info:
http://https...
Popis:
vstup 90 czk, start 21:00
 
 
Časový line up na Come in Presents Night Poslechni si sety headlinera Come In presents Night
Lineas de Nazca na Come In presents Night

Zatímco nám doznívají poslední prázdninové dny a všichni se pomalu loučíme s letošním extrémním létem, podzimní klubovka Come In presents Night bude ve znamení živých vystoupení a přivítáme zatím nejexotičtějšího hosta ze vzdáleného Mexika.

 

Tentokrát Come In Team obsadí BAT.MUSIC SPACE ve Slaném, kde minulý rok s úspěchem uvedl Sama Paganiniho. Proto ani letos nezůstaneme pozadu a jako hlavní host zde vystoupí umělec, který vystupuje pod názvem Lineas de Nazca.

 

Hraje již od roku 2001, což ho řadí mezi zkušené djs a zejména do Evropy přináší jedinečý zvuk mexického undergroundu. Vlastní tvorbu vydal například na německém labelu FRUCHT a jeho tracky hrají djs jako Luciano nebo TROY PIERCE, MAGDA aj. remixují pak Mikael Stavostrand nebo Jacek Sienkiewicz. Jeho zvuk je hutný minimalový tech funk doplněný kroucenými samply - a to vše uslyšíme LIVE!

Živě zahrají Insect Elektrika, nerozlučná dvojka, která stále posouvá vlastní limity a dokazuje, že možnosti LIVE vystoupení jsou v podstatě neomezené. Neopakovatelný zážitek zaručuje nejen hraní, ale i pohled na "umělce při práci"... Pod záštitou Come In zahraje Segment, který patří mezi zakladatele jmenované párty. V neposlední řadě se za mix postaví rezidenti klubu Papik Brothers - dva bratři hrající spíše na melodické vlně přesto s ostrými nájezdy a plnými linkami.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016