PARTYINFO

 

KNTXT

Datum konání:
19.09.2013 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Jens Berte (berlin) & Segment & Papik Brothers & Sonja
Live:
Chapeau Bar:Cabaret Maňana
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Jens Berte na záříjové KNTXT

Na dalším dílu pražsko-berlínské party KNTXT vystoupí mladičký talent Jens Berte (DE), jako support se představí djský back2back Papik Brothers a královéhradecký DJ Segment. Zářijový KNTXT je zároveň oficiálním warm upem na Come in presents Night.

 

Mladý německý DJ Jens Berte pochází z městečka Allgäu, ovšem momentálně žije již nějaký ten pátek v Berlíně. Zde v roce 2012 založil projekt technø.logisch, který funguje zároveň jako bookingová agentura, promotion a DJ management.

Na začátku byl jeho zvuk ovlivněn technem Chrise Liebinga. Pobyt v Berlíně Jense ale natolik ovlivnil,  že se tomuto stylu pomalu ale jistě vzdaluje. Inspirací mu je momentálně především spolupráce, DJing a produkce přátel a kolegů, berlínských DJs a producentů, Kastera Cordalise a Christine Lau.



https://soundcloud.com/jens-berte
http://technologisch.bigcartel.com/


Djský back2back projekt bratrů Karla Papíka a Michala Papíka "Papik Brothers" funguje od r. 2010. Rezidenti a majitelé klubu Bat. Music Space ve Slaném se nejčastěji prezentují housem, techhousem, deephousem, technem a minimalem.

https://www.facebook.com/PapikBrothers/info

Program říjnové KNTXT party uzavře královéhradecký DJ Segment.

http://www.mixcloud.com/CLCK_Podcast/clck-podcast-06-segment/

Zářijový KNTXT je zároveň oficiální warm up party na Come in presents night, kde jako hlavní host vystoupí Mexičan Lineas de Nazca.

Info o akci: https://www.facebook.com/events/200760160099239/?ref=ts&fref=ts




 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016