PARTYINFO

 

FREE MONDAYS

Datum konání:
09.09.2013 - pondělí
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Marina – křest debutové desky “The Downpour”
support: Break The Rules
Afterparty 22:00:
djs: Junior Jan, Danny Matthew & special guest
Info:
http://www.roxy.cz
Popis:
vstup zdarma
 
 
Přehled zářijového programu Free Mondays v Roxy

Přinášíme kompletní program pravidelných večírků Free Mondays v klubu Roxy na měsíc září. Jde o koncerty zajímavých a neokoukaných kapel, některé i s mezinárodním přesahem.

 

9. 9. Free Mondays live: Marina – křest debutové desky “The Downpour”

16.9. Free Mondays live: The Linings -křest nového EP „Let’s Get Overbard“
Benešovské trio, které kombinuje indie kytarové postupy s elektronikou, se chystá pokřtít v klubu Roxy 16. září své nové EP s názvem Lets Get Overboard. Nové album vznikalo ve strakonickém Spring Record Studiu a jako producent na něj dohlížel Jára Soukup – známý z kapel Landmine Spring nebo Fly Fly FlyLetos The Linings vyhráli talent scoutingovou soutěž Radia Wave. Odjeli už řadu koncertů v Čechách i v zahraničí. Nejraději se vrací do Berlína, který jim přirostl k srdci.


23.9. Free Mondays Live : The Geoff Tyson Band - New Album “Innominandum”
Geoff Tyson Band je mezinárodní skupina složená z hudebníků z ČR, USA a Slovenska. Jejich hudba vystupovala ve stovkách televizních pořadů a filmů, včetně 902 10, Ella Enchanted, True Blood a videohře Guitar Hero. Po 4 letech na evropské scéně (headlineři Balaton Music Wave festival a jako support pro Nazareth a Fun Loving Criminals) budou 23. září křtít své nové CD. Speciálními hosty budou Beego z Dirty Blondes, Guitar Hero Dani Robinson, a krásná Karolina Kreslová jako průvodce večerem.


30.9. Free Mondays live: The Drain new album release party
The Drain jsou partička drzých spratků s nesnesitelně zkreslenýma kytarama, glamově perverzním vokálem a garážovým špinavým soundem. Šedesátkový blues rock vytahaný za pačesy v kombinaci s pozdějším post punkem a garage, to všechno společně v obalu nelítostný současnosti. Po vydání prvního LP "Get Back to the Swamps, Death!" před třemi lety a EP "Boy Boy Girl Girl Boy" nyní kapela dokončuje své druhé dlouhohrající album, k němuž proběhne release party 30. září 2013 v pražském klubu Roxy.

www.roxy.cz

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016