PARTYINFO

 

GALACTIC VVURST

Datum konání:
07.09.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
DJs LΞON PΛRD (London) & ATTITUDES
Popis:
vstup zdarma
 
 
Londýnský Leon Pard v sobotu na Bukanýru

Na dalším dílu pravidelné noci Galagtic VVurst na Bukanýru vystoupí již tuto sobotu djs Leon Pard z Londýna a Attitudes.

 

Attitudes vznikly na vlně french-house electra v roce 2009. Jejich live sety tvrdých beatů a metalových riffů se po dvou letech zformovali do DJ setu současného fresh deep disca. V roce 2012 vydali singl Tonight s maďarskou zpěvačkou Audrey Rapburn u hamburského labelu Kiezbeats.

http://soundcloud.com/attitudes
http://facebook.com/pages/ATTITUDES/46653083691


Jeho minulost je zahalena tajemstvím, možná ovládá síly nadpřirozené a o jeho jménu si štěbetají už i vrabci na střeše. Nejspíš účinkoval pod jinými jmény, ale přátelé mu říkají LΞON PΛRD. Všude kam vstoupí zní éterem hudba, lidé pro něj mají slabost a tančí jakoby neexistoval zítřek. Ukáže vám disco nebe a na létajícím koberci uspořádá houseovou výpravu kolem světa. Má neomezené znalosti z hudební minulosti, současnosti i budoucnosti. Proto je tak snadné propadnout jeho kouzlu a každý mu rád otevře své srdce. Připravte se na novou kapitolu ve světě zázraků a uhranutí, přichází LΞON PΛRD.

http://facebook.com/leonpard

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: http://www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016