PARTYINFO

 

WONDERLAND

Datum konání:
11.10.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - SaSaZu
DJs:
SANDER VAN DOORN, Julian Jordan, San, Michal Poliak, Mario, Pompeiy
Info:
http://https...
Popis:
vstup: 490, 590 a 690 Kč. Vstupenky do VIP galerie jsou v prodeji za 1390 Kč.
 
 
Wonderland se Sander van Doornem v říjnu v SaSaZu

Klubový koncept Wonderland přichází se sedmou tématickou edicí, která nese podtitul “Love Generation”. V pátek 11. října 2013 se v pražském prostoru SaSaZu představí holandský  Sander Van Doorn – jeden z nejpopulárnějších a nejvlivnějších DJů a producentů současné elektronické hudby.

 

Společně se Sanderem přicestuje jeho stájový kolega Julian Jordan a dále třetí holanďan – DJ San. Chybět pochopitelně nesmí rezident noci Wonderland Michal Poliak, dále rezident chorvatského klubu Papaya - Mario, a v neposlední řadě domácí Pompeiy. Těšit se tak můžeme na osmihodinovou hudební pouť, kde se vystřídá několik hudebních stylů, takže si na své přijde opravdu každý milovník taneční muziky.

Jak již podtitul napovídá, tato edice noci Wonderland “Love Generation” se inspirovala hnutím Hippies, jehož myšlenka je i nyní aktuální. Miliony lidí po celém světě, kteří propadli kouzlu elektronické taneční hudby, jsou vlastně novodobými Hippies. A proto je tu Wonderland “Love Generation”, kdy se 11. října v SaSaZu spojí stovky srdcí, která milují hudbu a svobodu. Hippie dresscode je pochopitelně vítán, a kromě záplavy květin a pozitivní energie se můžeme těšit na speciální dekorace, efekty, projekce a performance, které k Wonderlandu neodmyslitelně patří, takže osvoboďte svou mysl a upusťte uzdu svojí fantazie.

www.wonderland-night.cz
https://www.facebook.com/wonderlandnight

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016