PARTYINFO

 

DJ RUSH

flyer
Datum konání:
23.11.2013 - sobota
Místo konání:
Pardubice - L-klub
DJs:
Trip2House Techno Hall: DJ Rush (KneDeep, USA), CJ Bolland & MC Skreen (Mole, Belgie), Joao Fernandez (KneDeep, Portugalsko) Pavel X. Rakusan, Raq Edison, Golpe B2B B.UNQ!
Sunny Buddha Psy & Goa Hall: tba
Info:
http://Facebook.com...
Popis:
prvních 300 lístků za 300 Kč 100 kusů V.I.P. vstupenek za 900 Kč
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Be happy s DJem Rushem
Trance Buddha Stage zveřejňuje line up

Po velkém úspěchu na The Sun Festival se opět hlásí o slovo Trance Buddha Stage. Tentokrát v sobotu 23.11. v pardubickém L-Klubu, kde na party s Djem Rushem a CJem Bollandem mu bude patřit celá druhá stage. Psy Trance, Goa Trance i Hard Style, právě taková muzika se tu bude hrát.

 

 

Trance Buddha Stage vzniklo s pomocí Prague Unlimited a Chesse Guy’s, kromě hudby, silného zvuku a psychedelických světel se můžete těšit na originální houbičkové dekorace a nějaké to překvapení. Trance Buddha Stage najdete v L-Klubu na malém sále.

A kdo tedy bude hrát?
Vybírali jsme opravdu poctivě a dáváme tomu vše. Děkujeme za spolupráci Claire z Prague Unlimited a Honzovi s Jirkou z Cheese Guy’s.


DJANE LOLLA / Zero Point

Zpočátku hrála trance a techno z vinylových desek. Když v roce 2005 poznala psytrance a jeho subkulturu,  vyměnila gramofony za playery. Na počátku roku 2006 již pravidelně hrála na psytrance parties a záhy se spojila se Zero Point Crew. Od té doby se mimo většiny podstatných českých festivalů (Mystical Ritual, Mystický Les, Spring Adventure, Mascadelix, Goblinarium, Taranis, Kruh, Bios, MoBio, Švihov, Mealstrom, Cyklista) objevila také na Slovensku,  v Portugalsku (Shamanic Festival) a Polsku (Małpi Gaj VI OA – by Monkey Forest). V Praze jste ji mohli slyšet například v Crossu,  Abatonu,  Styxu,  Cafe baru O2,  Boileru,  Visitoru,  XT3 aj. Od roku 2007 pravidelně hraje na Legalizaci – Million Marihuana March. Podílela se organizačně na pravidelních multižánrových tanečních akcích Czech Point v Abatonu,  kde se stala rezidentkou psytrancové stage. Na parties s oblibou hraje noční temný DARK s melodickými zvuky v rozmezí 148-150 bpm,  ale nebrání se ani osvěžujícím výletům do jiných žánrů.

YPSYLON / Mystical Waves Records

DJ Ypsylon aka Marek Suchovský pochází ze Slovenska, žije a tvoří ale v Praze. Hraje už skoro deset let a za tu dobu si získal mnoho příznivců. Svižné a dynamické Psy Trance v jeho podání našlo své místo také ve stáji labelu Mystical Waves Records. A jeho oblíbenci? AntiSpin, Abomination, Concept, Manifold, Sulima, M-Theory, Blanka, PTX, Pause, Dickster, Egorythmia, Protonica a další. Hrál už na mnohych českých a slovenských akcích. Poslední 2-3 roky si vyzkoušel i progressive psytrance, což mu obohatilo hraní i na zahraničních akcích, jako je třeba známý rakouský letní a zimní Paradise Festival, nebo maďarský Deeprog Gathering.

EJCZKA / Polyhedral

Jan Horyna aka DJ Ejczka se hraní věnuje od roku 2009 a velmi rychle se etabloval na české psytrance scéně. Společně s DJem Plech je zakládajícím členem Polyhedra crew, která stojí za, nejen na psytrance scéně, velmi respektovanou multižánrové audiovizuální nocí Der Klang v pražském klubu Cross, jež se dočkala několika pokračování a přivezla do Čech mnoho vynikajících světových top psytrance producentů. Jeho sety se pohybují od hypnotického dark psychedelic trance, přes klasický psytrance až po down trance line morning psychedelic trance. Vždy záleží na konceptu akce. Ať už se jedná o temnější polohu či melodické uplifting vystoupení, vždy se vám dostane kompaktní set po celou dobu protkaný táhlou trance a taneční groovy basovou linkou. Hrál v klubech po celé České Republice i na největších tuzemnských psytrance festivalech (Amébio, Ufo Bubo či Mystical Waves Open Air) i několika zahraničních vystoupení, mimo jiné loni na legendárním slovenském Chvatimech Open Air festivalu.
V poslední době občas hraje i deep drum and bass a autonomic sound, jelikož lámané beaty byly jeho hudební kořeny a nyní se k jejich současné progresivní podobě rád navrací.

ONDREJ PSYLA / Mystical Waves Records

OndřejValenta aka Ondrej Psyla je dj&label manager Mystical Waves Records pusobí na české psytrancové scéně od roku 2001.Jeho djská kariéra začala v roce 2004 a již od roku 2001 organizuje psytrancové akce. Nejdříve byl členem uskupení Trancedelic a od roku 2004 se stává zakládajícím členem uskupení Mystical Waves. Pod touto hlavičkou funguje do dnešních dnů. Sety které prezentuje se pohybují od 135bpm (progressive trance) přes 145bpm (ranní melodický fullon trance) po 148bpm (noční psytrance). Hrál na festivalech v Itálii, Rumunsku, Rakousku, Maďarsku, Slovensku, Německu, Francii a na parties v Holandsku, Polsku, Portugalsku. V ČR se stará o psytrancové akce v Praze.

ETIEN & MLTCHY / Chesse Guy’s
Etien začínal v roce 2005 jako DJ na undergroundových akcím, systémech, free párties. Později, v roce 2007 se stal jedním ze zakladatelů Spontal Crew. Mltchy začínal v té době, víc jako Dj a velký fanda hudebního software všeho druhu. Společně hostovali na mnoha akcích v klubech, na open air festivalech, některé akce sami pořádají, například se soundsystemem CO23. Stylově to mají rádi velmi pestře, od minimalu a house, až po logicky nejoblíbenější styly jako Psytrance, Techno, Tekno Tribe – a třeba i drum’n’bass.
Na Trance Buddha Stage v L-Klubu si připravili hned dvojitý set – celé stage zahájí svižným Psytrance a pak nad ránem vše dokončí řízným hard Style.

Vstupenky jsou v předprodeji v síti Ticketstream nebo přímo v aplikaci na Facebook.com/Trip2HouseParty

Přímý link na Událost Psy Trance Buddha Stage: http://www.facebook.com/events/570090956372911/

 

 
Předprodeje na DJ Rushe v L-Klubu spuštěny DJ Rush a CJ Bolland & MC Skreen v listopadu L-Klubu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016