PARTYINFO

 

DJ RUSH

flyer
Datum konání:
23.11.2013 - sobota
Místo konání:
Pardubice - L-klub
DJs:
Trip2House Techno Hall: DJ Rush (KneDeep, USA), CJ Bolland & MC Skreen (Mole, Belgie), Joao Fernandez (KneDeep, Portugalsko) Pavel X. Rakusan, Raq Edison, Golpe B2B B.UNQ!
Sunny Buddha Psy & Goa Hall: tba
Info:
http://Facebook.com...
Popis:
prvních 300 lístků za 300 Kč 100 kusů V.I.P. vstupenek za 900 Kč
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Be happy s DJem Rushem Trance Buddha Stage zveřejňuje line up Předprodeje na DJ Rushe v L-Klubu spuštěny
DJ Rush a CJ Bolland & MC Skreen v listopadu L-Klubu

DJ Rush, jeden z nejoblíbenějších techno djů planety, své vystoupení na The Sun Festivalu zrušil v důsledku chybné organizace. V náhradním termínu proto vystoupí na Trip2House Party v legendárním pardubickém L-Klubu v sobotu 23. 11. 2013.

 

V L klubu se přes deset let psaly dějiny české taneční scény a konaly se tu desítky úžasných mejdanů. Máte chuť si znovu naplno užít kvalitní techno party se špičkovým line upem?

V sobotu 23. listopadu se L-Klub Pardubice stane dějištěm první Trip2House Party, navazující na stejnojmenný pořad na Dance Radiu. Hlavní hvězdou bude již zmíněný DJ Rush z labelu KneDeep, jedna z nejvýraznějších a nejznámějších osobností světové technoscény. V dvouhodinovém setu nám nahradí vše, co v létě nemohl. Vzal si s sebou též svého hosta, portugalského DJe Joao Fernadese.

rush

Druhou světovou hvězdou bude belgický CJ Bolland spolu se svým dvorním MC Skreenem. Na SOL stage na The Sun Festivalu přijel díky zpoždění až nad ránem, proto jsme se domluvili na náhradním setu na této party.

Trojici zahraničních DJů doplní česká elitní sestava – Loutka, Subgate, RAQ Edison a Golpe spolu s B.Unique v ranním back2back setu.

Druhé stage bude hostit jedno z nejoblíbenějších pódií na The Sun Festivalu, Sunny Buddha. Hrát se bude samozřejmě psy, goa a hard trance, hard style. Line up zveřejníme v září. Těšte se!

Dvě stage, tři světové hvězdy a nezapomenutelná party. L-Klub jako za doby své největší slávy. Brzy přineseme podrobnější informace.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016