PARTYINFO

 

TRANCE DEPARTMENT

Datum konání:
07.09.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Simon Patterson, Ben Nicky, Gavyn Mytchel, Thomas Coastline, N-rico,
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Simon Patterson: "Nemohl bych žít bez hudby" Časový line up na Trance Department
Praha je novou "Meccou" trancové hudby

Představujeme každoměsíční trance event v České republice. Co Vás čeká? Ten nejlepší zvuk, díky skvělému soundsystému Funktion One z Velké Británie, neznámější mezinárodní a čeští trance DJs a také odlišně tematicky laděné edice jednotlivých party.

 

NOVÝ TRANCOVÝ PARTY KONCEPT V PRAŽSKÉM KLUBU MECCA

Přijďte poznat to nejlepší místo, kam můžete vyrazit s přáteli, poslechnout si skvělou hudbu, užít si skvělý večer a tančit až do ranních hodin. To je asi nejlepší popis nového konceptu TRANCE DEPARTMENT. A to vše si můžete užít za opravdu nízkou cenu. Nabízíme Vám hned dvě záruky toho, že se bude jednat o nezapomenutelné večery: pořadateli jsou United Music (známí především díky pořádání Transmission a Sensation v O2 areně) a klub Mecca (jeden z nejlepších tanečních klubů, který se po loňské rekonstrukci chlubí moderním designem a zvukem).

 

7. 9. 2013 odpálíme TRANCE DEPARTMENT jako součást 15. narozenin Meccy, společně se speciální 18. narozeninovou tour akce „Gallery“. Hvězdou noci bude SIMON PATTERSON (UK) a Simona podpoří GAVYN MYTCHEL (UK) a BEN NICKY (UK)!

11. 10. 2013 - Druhá edice ponese název „Coldharbour Night“. Přinese Vám výběr těch nejlepších DJs z labelu Coldharbour: BEATSERVICE(EE), MR.PIT (RO) a SKYTECH (PL)

16. 11. 2013 - Není žádným překvapením, že 2 týdny před  Transmission, bude tato edice věnována nejlepší trancové halové akci v regionu střední a východní Evropy. „On The Way to Transmission“ obsahuje headlinery THRILLSEEKERS (UK) a EXIMINDS (RU).

14. 12 .2013 - Roční zúčtovaní projektu TRANCE DEPARTMENT zvané „End Of Year Countdown“ přináší pecku v podobě JORN VAN DEYNHOVEN (GE), FISHERMAN & HAWKINS (NL), MATT BUKOVSKI (PL)
a dalšího speciálního hosta.

Tváří a srdcem projektu se stanou čeští rezidentní DJs Thomas Coastline a N-Rico!

CENY VSTUPENEK JSOU OPRAVDU PŘÁTELSKÉ! Vstup na každou akci zakoupíte v předprodeji již za 250 Kč. Na místě za 350 Kč. Do 7.9. můžete využít výhodné nabídky 3+1 zdarma. Díky tomu se podíváte na všechny 4 edice celkem za 750 Kč. Lístky zakoupíte v síti Ticketstream: http://www.ticketstream.cz/czts/site.frame.jsp?thread=

Přidejte si poznámku do kalendáře!
Přesné časy hraní budou oznámeny těsně před každou akcí.

 

Více info o TRANCE DEPARTMENT najdete na Facebooku a na stránkách United Music.
https://www.facebook.com/TranceDepartment
http://www.unitedmusic.cz/events-cz/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016