PARTYINFO

 

SUB-MARINE BOAT PARTY

Datum konání:
31.08.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Bastei loď
DJs:
JAXXON UNDER (Germany), ROMAN RAI (Roxy Flow, Beef), FATTY M (Roxy Flow, Beef), DJ SCHWA (Shades Of Gray, Beef)
Info:
http://www.facebook.com...
contact@beefrecords.net
 
 
Poslední informace k Sub-Marine Boat party
Beef records a Flow team zvou na Sub-Marine Boat Party

Chapeau Rouge ve spolupráci s Beef records a Flow team si pro vás na poslední srpnovou sobotu přichystali vypečenou boat party na lodi Bastei. Vyplouvat se bude kolem 17 hodiny a po zběsilé plavbě po vltavských peřejích se můžete těšit na velkou třípatrovou afterparty v Chapeau Rouge.

 

Za kormidlem se objeví německé duo Jaxxon Under. Jde o dva zkušené dje a pařmeny a vy se můžete naladit na tu správnou vlnu jejich promo mixem zde. Českou flotilu budou reprezentovat rezidenti noci Flow v Roxy - Fatty M a Roman Rai, které doplní Dj Schwa z česko-australského projektu Shades Of Gray. Celou plavbu si budeme moci vychutnat na kvalitním zvuku “Funktion One”. Kromě té nejlepší undergroundové hudby vás jistě potěší mexický grill a také čerstvé ovoce, které bude pro návštěvníky zdarma.

Loď Bastei není nafukovací. Do oběhu pouštíme 250 vstupenek. První várka je za pouhých 200CZK (vyprodáno). V druhé vlně předprodeje si můžete lístky koupit za 250,-Kč. Objednejte si je co nejdříve přes contact@beefrecords.net nebo na 724 382 888. Na místě pak budou vstupenky za 400,-Kč. Nalodění proběhne na Výtoni (pod železničním mostem u tramvajové zastávky “Výtoň”) a to přesně v 17:00. Loď odplouvá v 18:00 a pro opozdilce zde bude mezizastávka v 20:30 (opět na Výtoni). Celá plavba končí ve 23:00 a poté se bude pokračovat velkou třípatrovou afterparty v pražském klubu Chapeau Rouge, kde na vás bude čekat australská djka a producentka Claire Morgan jako hlavní host večera. Dále ji za pultem podpoří Dmitry & Ol-Wizz, Dj Schwa, Ralph Kosmos, Roman Rai, Fatty M a o patro níže se můžete těšit na Shadowbox Djs (2K, Sweg, M4Y4, Honey, Anakin).

Se vstupenkou na loď se samozřejmě dostanete na afterparty zadarmo.

Více informací naleznete na facebooku:
http://www.facebook.com/events/598351850205776

Akci podporuje Club Mate, Chapeau Rouge a Beef records.

www.chapeaurouge.cz
www.beefrecords.net
www.soundcloud.com/jaxxonunder

 
První vydání Sub-Marine Boat Party

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016