PARTYINFO

 

HI:5

Datum konání:
05.08.2013 - pondělí
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
Manene, Moodies, Migell
Popis:
Vstup na místě / Doors: 290 CZK Držitelé karet / Card Holders: FREE
 
 
Srpnové vydání HI:5 v Duplexu

Hi:5 je pozdrav na uvítanou od rezidentního projektu klubu Duplex. Tentokrát máme tu čest, na dalším pokračováním přivítat mladého talentovaného producenta Mell Tierra.

 

✪ Mell Tierra ✪

Mell Tierra projevil zájem o hudbu ve velmi mladém věku. Tento respektovaný DJ působí na scéně již 13 let a je známá tvář na mnoha významných festivalech a klubech

Talentovaný Mell, se stal opravdovým lákadlem na různých místech v Nizozemí a vystupuje ve známých klubech jako Escape Venue, Panama, Mansion, Westergasfabriek (Amsterdam), Club Rembrandt (Eindhoven), VIP Room (Rotterdam), Lexion ( Westzaan) a na velkých akcí jako Fast Forward Dance Parade v Rotterdamu.

Mell vydává na respektovaných labelech jako Be Yourself Music, Flamingo Recordings, G-Rex, Samsobeats, spinnin Records a Tone Diary. V současné době se může pochlubit 120 skladbami na Beatport, největší digitální danceportal na světě.

Mell si získal velkou a loajální základnu fan oušků. K dispozici je nepřeberné množství dobré vůle pro tohoto talentovaného DJe ze všech koutů scény, jakož i od svých kolegů. Jako Armin van Buuren, Gareth Emergy, LaidbackLuke, Marco V, Markus Schulz, Paul Oakenfold, Paul van Dyk, Sander van Doorn a Tiesto, ty to velikání podporují Mell Tierra

Spolu s ním se představí, MANENE, MIGELL a MOODIES.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016