PARTYINFO

 

PLAV-BA

Datum konání:
10.08.2013 - sobota
Místo konání:
Parník Tyrš
DJs:
TRAVA, VASQUEZ, PAVEL FAKTOR, BERTRÁM
Popis:
START: 16h KONEC: 01:00 ? Vstup volný
 
 
Druhá srpnová sobota ve znamení další Plav-by

Další díl sobotních hudebně prosluněných odpolední na řece - Plav-by z dílny BPM.DJ se chystá nevyplouvat již tuto sobotu 10. 8. od náplavky na Rašínově nábřeží. Opět hodlá všechny své příznivce a návštěvníky hýčkat nejenom bohulibým soundem, dobře zásobeným barem, ale také rodinným prostředním parníku Tyrš s výhledem na úžasná panoramata Pražského hradu.

 

A protože si celá PLAV-BA production crew rozhodla udělat velkou radost - tento díl bude opravdu vyjímečný, i co se do výběru hosta týče! Ale nepředbíhejme...

...kromě hlavního správce celé vlajkové lodi s jedinečným rukopisem (a neméně vyjímečným hudebním vkusem porovnatelným se svými spoluhrajícími kolegy), DJ Bertrama, zapsaného zlatým písmem na všech proběhnuvších PLAV-BÁCH, si za DJským pultem předají štafetu (a nemohou ani tentokrát absentovat) oba hlavnístrůjci originálního BPM.DJ brandu - DJ Vasquez a DJ Pavel Faktor, jimž se nedá upřít jak osobitý přístup k práci a hudbě, tak ani smysl pro výběr těch opravdu nejvypečenějších tracků.

Trešínkou na pomyslném dortu a skvěle zapadnuvší osobností do kompletního seznamu učínkujících, tešící nejednoho návštěvníka akcí, se stala jedna z historicky nejůspěšnějších stálic české taneční scény, průkopníků deep-techu a umělců nejen hudebních - DJ TRÁVA.

plavba
Fotky z Plav-by 2012

Celá sobotně odpolední siesta se rytmicky a dunivě rozvibruje přesně úderem 16. hodiny a DJové Tráva, Vasquez, Pavel Faktor a Bertrám se budou věnovat svému mistrnému umu vytváření soundu k vašemu tanci či poslechu minimálně jako v předchozím díle - tedy zaručeně do 1.hodiny ranní.

Pro celkovou spokojenost je samozřejmě, jako vždy, k dispozici plně zásobený bárek, jakož i nově otevřený bar uvnitř s pípou plnou 10° a 11° studeného ležáku. Tradičně na své si přijdou i milovníci scenérií a pobytu na čersvém vzduchu - k dispozici budou obě dvě vrchní terasy jakož i prostorná průchozí hala s djs.

Výběr z nápojového lístku:
Staropramen 10°        28 Kč
Staropramen 11°        30 Kč
Vinný střik                   45 Kč
Staropramen GREP      35 Kč
Frico                            40 Kč
Corona                        50 Kč
Cuba Libre                   66 Kč
Párek v rohlíku             20 Kč

A proto pro ty z vás, kteří se nechystáte na žádný z probíhajících komerčních festivalů, nepotrpíte si na masové eventy a dáváte přednost příjemně prožitým oduševnělým  mejdánkům a zůstavate z jakéhokoli důvodu o víkendv Praze, je PLAV-BA jedna z nejlepších variant jak strávit úžasný den v dobré společnosti.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016