PARTYINFO

 

MR.C (THE SHAMEN, SUEPRFREQ, LOS ANGELES) - SMELL THE COFFEE - EUROPEAN TOUR 2013

Datum konání:
30.08.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
MR.C (Los Angeles), LUCAS HULAN (Nightphunk), LUMIERE (Buddha Bar), BRAUN (Nightphunk), MALKAO (Oil Magnat)
Info:
http://www.chapeaurouge.cz
Popis:
vstup 100 kč
 
 
Anketa s DJs k Mr.C v Chapeau Rouge
Mr.C se vrací do Prahy

SpecialGrower ve spolupráci s Nightphunk Recordings a Chapeau Rouge si Vás dovolují pozvat v pátek 30. 8. na vystoupení legendy britské hudební scény Mr.C známého především jako frontmana projektu "The Shamen".

 

Akce se bude konat v rámci celoevropského turné "Smell The Coffee Tour", kde Mr.C představí své nové album "Smell The Coffee". Mr.C za svojí dlouholetou kariéru vystřídal mnoho pseudonymů a byl součástí mnoha projektů, avšak nejvíce se dostal do povědomí jako rapující frontman britského popového projektu "The Shamen".

Skladby jako "Move Any Mountain" nebo "Ebeneezer Goode" se  staly skutečnými hity a dostaly se až na první místa britské hitparády. Po Eddiem Richardsovi to bude již druhá britská legenda, rezident londýnského Fabricu, zakladatel a majitel vydavatelstvích Plink Plonk Records, End Recordings a Superfreq, která se představí českému publiku. Do České republiky se vrací po dlouhých 9 letech a to rovnou s novým albem, které představí ve svém setu v pražském klubu Chapeau Rouge. Album "Smell The Coffee" obsahuje 10 autorských skladeb a je již dostupné ve všech digitálních obchodech. Na akci také zahrají přední deep housový dj's české klubové scény a to konkrétně Lucas Hulan, Lumiere, Braun a Malkao.

Více informací naleznete na www.chapeaurouge.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016