PARTYINFO

 

SHEEXYHOUSE

Datum konání:
09.08.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
DJs Tazz, Biodan, Tomas
WARP DJs dMIT.RY (ru) & Ol-Wiz, Thiew
 
 
Páteční SheexyHouse v Chapeau Rouge s djs Tazz&Biodan

Stále máme v živé paměti skvělé zážitky z letošní plavby SheexyBoat před 14 dny, která zároveň otevřela sedmý rok existence pravidelného večera SheexyHouse. Již tento pátek 9. 8. se Chapeau rozduní pod rytmy djs Tazz&Biodan znovu.

 

Na toto vydání SheexyHouse si mimořádně pozvali hosta, kterým je dj Tomas. Za jeho zdánlivě prostým djským jménem se však skrývá dj s desetiletými zkušenostmi a citem pro progresivní muziku, a tak se můžete těšit na jeho ranní set.

U TAZZe&BIODANa se můžete těšit na spoustu novinek od deep house až k rozjetému tech-house, tentokráte v celistvých 2,5 hodinových setech, aby měl každý z nich dost prostoru na to ukázat, co se 4 kanály umí předvést.

Netřeba zapomínat že Chapeau Rouge má tři patra, a disponuje tak třemi hudebními stage s různorodou zábavou! Tento večer proběhne kromě Sheexy House v Dance clubu také v Live Underground stage akce s názvem Maximum Overdrive s kapelou Them Darned Teenagers a s djs Tuco a Restage. Na horním baru proběhne akce Warp s djs dMIT.Ry (RU), Ol-wiz a Thiew.

Takže přijďte si v pátek odpočinout od všedního shonu a pobavit se do Chapeau Rouge na Sheexy House rozvinout svůj klid a buďte s námi dobří, my totiž budem :) Vstup je zdarma.

sheexy

Fotky z Sheexy Boat 2013

Tazz FB: https://www.facebook.com/tazz.dj
Biodan FB: https://www.facebook.com/bohdanBiodan

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016