PARTYINFO

 

MINIMAL PEOPLE: 2 YEARS ANNIVERSARY

Datum konání:
20.09.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Yes Club
DJs:
Joachim Pastor Live (FR), JB vs Flesh, Ravic, Michael J, Sebastian Deluca, Tokátko
 
 
Joachim Pastor: "Čekejte hudbu s pořádnými emocemi!"
Joachim Pastor vystoupí v září v Praze

Dne 20. září v Praze vystoupí francouzský producent a kolega Sebastien Légera jménem Joachim Pastor. Minimal People crew s ním společně oslaví dvouleté výročí založení akce. Zároveň to také budou velké narozeniny rezidenta JB.

 

Joachim Pastor se narodil a byl vychován v Paříži. Na konzervatoř nastoupil v raném věku 4 let, což znamenalo, že byl od malička obklopen hudbou. Joachimův hudební zájem obrovsky rostl během jeho 14 let na konzervatoři a také během učení na různé hudební nástroje i při nespočetném hraní v kapelách.

Povzbuzen jedním z jeho učitelů, Joachim začal produkovat hudbu, když byl ještě teenager. To bylo logickým krokem a vykrystalizováním jeho oddanosti k hudbě.



O několik let později se setkal se Sébastien Légerem, který se ukázal být velkým rádcem pro jeho umělecký rozvoj hudební produkce. Brzy poté, slavný hudební techno producent Popof objevil Joachima se skladbou " Gailo ", které vedou mladíka dál k vydání EP " Diform " na labelu Popofa v roce 2009 .

Tyto zprávy byly následovány obrovskou podporou od DJs, jako jsou Sébastien Léger, AKA AKA, Umek, Brodinski, Fergie, Giacomotto, Da Fresh, Greg Delon, Popof...



Nyní už je jeho hudba vydána na jiných známých a uznávaných labelech jako Mistakes Music, Boxer recordings, Burlesque Musique, Kling Klong...

Ačkoli Joachim nenajde slova, která by popsala jeho hudbu, dala by se označit jako směs jemných melodií a groovy techna. Mohla by být rovněž popsána v duchu "inteligentních, funky tech-house skladeb " jako jeho kolega Eric Braden z Boxer recordings. Ale známým faktem je, že Joachim má svůj vlastní specifický styl.

Soundcloud: https://soundcloud.com/joachim-pastor
Facebook: https://www.facebook.com/JoachimPastor

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016