PARTYINFO

 

IMAGINATION FESTIVAL

flyer
Datum konání:
18.10.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - EXPO PRAGUE HOLEŠOVICE
DJs:
Wilkinson, Black Sun Empire, Telekinesis, Modestep, Calyx & Teebee, Loadstar, In-Phase, Jan Fleck, Tantrum Desire, Maztek, Feint, Mad Dog, Pixie, Angerfist, The Outside Agency, Hallucinator, Gancher & Ruin, Psiko, Forbidden Society, Hungry Beats, Psyko Punkz, David Moleon, Tobias Luke aka O.B.I. vs. Viper XXL, Enhancer, Golpe, MC No-iD a další
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
649,- Kč + poplatky předprodejní sítě
 
 
Trailer na Imagination Festival

Imagination Festival se vrací už v pátek na pražské Výstaviště! Nenechte si ujít 25 zahraničních dj‘s, z nichž se hned 2 objevují v TOP100 prestižní ankety djmag. Celkem 3 brutální designové stage se zvukem od Funktion-One a L’Acoustics vám zajistí 11 hodin nepřetržité zábavy. Podívejte se na oficiální trailer festivalu uvnitř článku.

 

Imagination představuje headlinery jako je Modestep, Angerfist, Psyko Punkz, Wilkinson, Black Sun Empire, Dj Mad Dog, David Moleon, Loadstar a mnoho dalších zahraničních dj’s. Nechte se převálcovat světovou špičkou! Časový rozpis, mapku areálu a festivalové info najdete na webových stránkách www.imaginationfestival.cz nebo na www.facebook.com/Imaginationfestival.

Předprodej je spuštěn v síti Ticketportal: http://imaginationfestival.cz/tickets.

Trailer:


Videopozvánka od Angerfista na Devastator stage pražského Imagination Festivalu:

Najděte facebookovou událost na adrese: www.facebook.com/events/481591068582761/

Teď už nezbývá nic jiného, než odpočítávat poslední dny.  Přejeme vám, abyste si pořádně užili tu nejlepší party atmosféru přímo v srdci Evropy. Uvidíme se tam!

 
Do Imaginationu zbývá už jen 17 dní Modestep nahrazují Dirtyphonics v line upu Imaginationu Imagination Festival zveřejnil kompletní line up DJ kontest k Imagionation Festivalu i pro technaře Imagination Festival zveřejňuje další vystupující Imagination festival se vrací silnější než kdy předtím

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016