PARTYINFO

 

VOSTROV BASSE FACE 2013

Datum konání:
17.08.2013 - sobota
Místo konání:
Mnichovo Hradiště - Vostrov open air club
DJs:
---| DEVNULL
---| AUDIO PANDORA DJs
---| ALA CREW DJs
---| HUSTEJ NÁZEF DJs
Info:
http://www.vostrov.cz...
devnull@sadoguy.cz
Popis:
Produkce DJ DEVNULL a Vostrov.cz uvádí: První, větší a zřejmě letos jediná akce, kde se bude hrát polámáně na Vostrově tedy DNB, Base, Dubstep a jiné. Rozhodli jsem se tedy podpořit a oslovit naše lokání DJs.
Line-up:
19.00 - DEVNULL
21.00 - AUDIO PANDORA
23.00 - ALA CREW (Artist Live Agency)
01.00 - HUSTEJ NAZEF
02.00 - KruthoR MordoR aka All DJ's battle
 
 
Výsledná podoba Vostrov Basse Face 2013

Přinášíme Vám info k akci Vostrov Basse Face 2013. Mrkněte na jména, která se vám představí.

 

DJ DEVNULL

web: http://www.dj-devnull.com/

styles: House, Deep House, TechHouse, Minimal, Techno, Breaks, Breakbeat, Funky, DnB, Dubstep, Grime, Garage, Tribal

Všechno to začalo už v roce 1992. Pak následovalo několik let hraní a po více než 10 letech jsem opět zpět. Nebudu jmenovat všechny akce a kluby kde jsem hrál. Jsem opět na scéně a dělám to co mě baví. Respect všem mladým a nastupujícím DJs, bez Vás a bez nás by česká DJ scéna asi nebyla.

 

ALA CREW (Artist Live Agency)

web: http://www.facebook.com/ALAcrew

styles: Electro, DnB, BreakBeat, Hardtekk, Acid, House, Minimal

ALA CREW se pod tímto názvem na české scéně nepohybuje dlouho. Skládá se z bývalých členů ADF, Muthaponu a Sclepu. První náznak spolupráce byl v létě 2009 v Granadě, kde se potkali DJ Bulgar, který pochází z Turnova a DJ Quest-B z Plzně. Po několika mejdanech v místních klubech nastala krátká odmlka. Bulgar odjíždí zpět do ČR a zakládá Sclep sound. Po dvou letech se vrací i DJ Quest-B a spojení se obnovuje. Na jaře roku 2011 vzniká ALA CREW, ke které se ihned připojují hned dva moravští DJs a to DJ Pumpin PumpKin ze Zlína (ex muthaphone), DJ a producent, který se dříve zaměřoval především na Tekk, se již několik let usilovně věnuje hraní a tvorbě electro beatu. Mixuje přes Akai APC 40. Další DJ, tentokrát ze Vsetína je DJ Space-K. Ten hraje své typické osobité electro. Nejnovějším členem je DJ Simba.

DJs:

DJ BULGAR

DJ PUMPIN PUMPKIN

DJ QUEST B

DJ SIMBA

DJ MIGMA

 

HUSTEJ NÁZEF

web: http://www.facebook.com/HustejNazef

styles: Electro, Breakbeat, DnB

HUSTEJ NÁZEF je soubor hudebních umělců, kteří pod taktovkou baru Velkej Cajk založili toto uskupení v polovině roku 2012. Od té doby se snaží prorazit na českou undergroundovou scénu. HUSTEJ NÁZEF se stává více a více oblíbeným a to díky velkému počtu pořádaných Partie's, nejen ve své rodné hroudě baru Velkej Cajk, ale i boleslavskému U-Turn baru, beru NEBE, jabloneckému klubu d-Eppl, klubu Vlak a mnoho dalších. :) Hudební rozpětí je velmi široké od Techna a Electra, přes Breaky všech možných podob, až do tvrdých D'n'B tracků mnohdy z vlastních dílen HUSTEJ NÁZEF Records.

DJs:

DJ HOUBASS

DJ KORGON

DJ QUAIK

DJ PETUNIA

 

AUDIO PANDORA

web: http://www.facebook.com/AudioPandoraDJsCZ

styles: DnB, Dubstep, Breakbeat, Electro

Projekt Audio Pandora DJs vzniká v roce 2010 jako uskupení dvou DJs – DJ Malooo & DJ Majk. Tito dva společně hrají až do začátku roku 2012, kdy se původní Audio Pandora rozpadá na Maloooa, který v APDJs zůstává a Majka, který se vydává na dráhu producenta. V tom samém roce se k projektu přidávají boleslavští AphX, neXen (ex Logic Order DJs - est. 2009 - 2012 Don Martini Bar /AphX, neXen, HiMan, Zodiak/) a DJ Bizzare z Liberce (ten si zahrál po boku takových DJs jako Pixie, IM Cyber, Katcha, Skinny, Suki). Celý projekt navazuje na úspěšnou lajnu akcí, které byly pod taktovkou Malooa a Majka. 5. 7. 2012 přichází rána, když o život přijde při automobilové nehodě DJ Malooo. Začátkem roku 2013 se k projektu přidává DJ La Vagio (ex EnergyBasterds). V současnosti Audio Pandora DJs funguje ve složení AphX, Bizzare, LaVagio a neXen. Audio Pandora má za sebou několik desítek akcí povětšinou ve středních a severních Čechách ve společnosti takových jmen jako Pixie, Hanzall, No Money (DNB AllStars – Josefův Důl), Bifidus Aktif a BASSBEAST Crew (U-Madness U-turn Pub). Audio Pandora DJs se ve svých setech zabývá téměř všemi polohami Drum n‘ Bassu od Liquid Funku a Ragga Junglu přes Jump Up až po Neurofunk a Drum Step, ale když je správná atmosféra nebojíme se šáhnout po Breakbeatu, cizí nám není ani Hip-Hop, FunkyHouse a GlitchHop/NeuroHop. Naše nejpravidelnější akce, na kterých nás můžete vidět je U-Madness v U-Turn Pubu v MB, které se konají vždy od září do března následujícího roku.

DJs:

DJ Malloo > R.I.P.

DJ LAVAGIO

DJ APHX

DJ NEXEN

DJ BIZZARE

DJ DEKOR

----------------------

Vstupné 50,- Kč

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016