PARTYINFO

 

BUDWEISER BUDVAR HIGH JUMP

Datum konání:
02.08.2013 - 03.08.2013
Místo konání:
Hřiměždice - lom Hřiměždice
DJs:
WOHNOUT, DUB PISTOLS, LOO&PLACIDO, DANCEFLOOR OUTLAWS,BENJI BOKO
Info:
http://www.highjump.cz
Popis:
410 Kč, na místě 500 Kč.
Line-up:
Pátek 2. 8. 2013

12:00 Otevření areálu
13:00 Akreditace závodníků do 16:30
Exhibice Splashdiving
Exhibice skoků z 27m
14:00 Workshop Orlando Duque
16:30 Ukončení akreditace závodníků
17:00 Kvalifikační skoky (2-3 skoky)
TOP skokané páteční kvalifikaci neskáčou a postupují rovnou do sobotních závodů
19:00 Vyhlášení nejlepších skokanů, kteří postupují do hlavních sobotních závodů

FRESH ZONE
Vstup od 18ti let

21:00 WOHNOUT

PARTY SHIT ARENA

22:00 DUB PISTOLS
00:30 LOO&PLACIDO
02:30 …konec pátečního programu

Sobota 3. 8. 2013

12:00 Volné tréninky pro skokany
13:00 Závody 12m (3 skoky)
Exhibice Splashdiving
Exhibice skoků z 27m
15:30 Závody houpačka (3 skoky)
Exhibice skoků z 27m
17:30 Závody 16m (2-3 skoky)
Exhibice Splashdiving
Exhibice skoků z 27m
20:00 Vyhlášení vítězů

FRESH ZONE
Vstup od 18ti let

21:00 P.S.H.

PARTY SHIT ARENA

22:00 DJ FRIKY FLINK & MARK FREETCHY
23:00 DANCEFLOOR OUTLAWS
01:00 DJ ROBOT
01:40 BENJI BOKO
03:40 AKVAMEN & NOBODY.LISTEN
05:00 …konec sobotního programu
 
 
High Jump: Není to jen o sportu!
Na High Jump dorazí elitní skokani

Výška je pro ně pouze číslo a strach emoce, kterou není problém překonat... elitní skokani již letos na BUDWEISER BUDVAR HIGH JUMP!

 

2. a. 3. srpna 2013 bude Hřiměždický lom nedaleko Příbrami hostit elitní jednotku skokanů! V jejím čele se představí hřiměždický „odchovanec“ Michal Navrátil a světová hvězda cliffdivingového nebe Orlando Duque. Chybět nemouhou ani krásné dámy!

Rituál havajského namlouvání, kdy muž střemhlavým skokem dokazoval ženě svou oddanost a odvahu, urazil obrazně řečeno dlouhou cestu kolem světa než se dostal i do České republiky a zakotvil v Hřiměždickém lomu v podobě BUDWEISER BUDVAR HIGH JUMP, jedinečné show dnes již evropského měřítka spojenou s legendárnímy večírky.

Čtrnáctý ročník je opravdu výjimečný. Samotným pořadatelům již teď běhá mráz po zádech při představě, jakou elitu se podařilo letos pozvat.

Představujeme Vám elitní jednotku, která nastoupí v hřiměždickém lomu v rámci BUDWEISER BUDVAR HIGH JUMP.

PLAVKY S SEBOU !!!

 

MICHAL NAVRÁTIL (CZ)

Superman má bráchu a není jím nikdo jiný než několikanásobný mistr ČR, několikanásobný mistr BUDWEISER BUDVAR HIGH JUMPU a jeden ze špičkových skokanů na závodech Red Bull Cliff Diving World Serie.. To vše se skrývá pod jménem Michal Navrátil. Neumíte si představit skočit do vody z dvaceti sedmi metrů? To je pro našeho nejlepšího a jediného profesionálního  skokana realita až skoro všedních dní. A aby to neměl tak jednoduché, natrénoval si pro Vás speciální hodně obtížný skok, který na BUDWEISER BUDVAR HIGH JUMPU předvede! Máte se na co těšit!

 

 

ORLANDO DUQUE (COL)

Devítinásobný světový šampion ve skocích do vody a král závodů Red Bull Cliff Diving World Series se skoky začínal v bazénech. Brzy se ale začal nudit, a tak začal skákat z útesů. Ale nezůstal u nich. Skáče prakticky ze všeho co je dost vysoko a blízko vody. Nevynechá mosty ani helikoptéru. Orlando Duque bude jednou z hlavních hvězd letošního BUDWEISER BUDVAR HIGH JUMP.

 

BLAKE ALDRIDGE (UK)

Od svých pěti let začal trénovat skoky do vody a v roce 1999 už byl Juniorským mistrem světa. Dvojnásobný mistr Evropy v letech 2009 a 2010 v soutěži cliffdiving – WHDF dvaceti pěti metrů, držitel třiceti pěti Britských titulů, Britský reprezentant. Blake Aldridge je dále olympijský medailista v synchronních skocích z deseti metrů na Olympijských hrách v Pekingu, kde v roce 2008 vybojoval spolu s Tomem Daleym 
nádherné osmé místo! Jeden z nejlepších skokanů světa, který už druhým rokem soutěží také v sérii Red Bull Cliff Diving předvede show i  Hřiměždickém lomu! A věřte, že z dvaceti sedmi metrů Vám předvede skoky, kdy budete radši zavírat oči.

 

ALAIN KOHL (LUX)

BUDWEISER BUDVAR HIGH JUMP Vám představuje novou tvář ze skokanské špičky, kterou český divák ještě neviděl! Třicetiletý profesionální cliffdiver začal skákat do vody už ve svých sedmi letech. Nyní je držitelem dvaceti pěti Lucemburských titulů. S cliffdivingem začal flirtovat v roce 2002. Zpočátku skákal jen pro zábavu, ale tento sport ho časem okouzlil natolik, že poctivě trénoval a od roku 2006 začal skákat závodně. Je pravidelným účastníkem nejlepších závodů na světě Red Bull Cliff Diving World series od roku 2008. Co skok, to nová výzva a nejraději se vrhá do vody z výšky mezi dvaceti šesti a dvaceti osmi metry, kde může ukázat ty nejobtížnější skoky. A právě z této výšky Vám tento borec předvede na BUDWEISER BUDVAR HIGH JUMPU drahokamy z klenotnice nejobtížnějších skoků na světě.

 

KRIS KOLANUS (PL)

První a jediný profesionální Polský cliffdiver je dalším nováčkem, který bude v ČR poprvé. Kris Kolanus je mladý perspektivní skokan. Skáče už od útlého věku, ale skokům z výšky podlehl teprve v roce 2011. Přestože je v těchto vodách nováčkem, už už vystrkuje růžky a dává o sobě letos hodně vědět v kvalifikaci mezi nejlepší skokanskou elitu světa.Jen pár bodů ho dělí od postupu do závodů Red Bull Cliff Diving World Series. Živí se jako high a comedy diver po celém světě. I tento skokan Vám předvede nejobtížnější skoky z dvaceti pěti metrové rampy.

 

ILYA SCHUROV (RUS)

Tequila, lyžování, potápění a Dr. House... i to vystihuje Ilyu Schurova. Nejvíc ze všeho ho ale vystihuje spojení „skoky do vody“, kterým se věnuje už třicet dva let! Ilya je již tradičním závodníkem Cliff diving world grand prix, kde byl několikrát na stupních vítězů. Od roku 1998 až do roku 2008 se dokonce skoky do vody živil na skokanské show v Německu. V loňském roce se umístil druhý na mistrovství Evropy v cliffdivingu – WHDF dvacet pět metrů a druhé místo si vyskákal i na závodech BUDWEISER BUDVAR HIGH JUMP z šestnácti metrů. V současnosti závodí v Cliffdivingu po celém světě a doma trénuje mládež klasické skoky do vody. Stejně jako loni i letos na BUDWEISER BUDVAR HIGH JUMPU, předvede co dokáže!

 

ANDREAS HULLIGER (CH)

Cesta ke skokům do vody ze skály vedla u tohoto švýcarské reprezentanta oklikou přes gymnastiku, se kterou začínal v šesti letech. Ve čtrnácti letech ho ale uchvátil cliffdiving a v roce 2001 získal titul mistr Evropy v juniorské kategorii. V roce 2009 pak obsadil krásné třetí místo na mistrovství Evropy ve skocích z dvaceti pěti metrů. V práci na sobě ale nepolevil a odměnou mu bylo první místo v silné konkurenci na mistrovství Evropy v Cliffdivingu 2012. Vyhrál také závody BUDWEISER BUDVAR HIGH JUMP 2010 z šestnácti metrů a v roce 2012 získal krásné třetí místo. Letos přijede a už má prý pro Vás natrénován speciální skok!

 

PETER ROSENEY (CH)

Nejstarší závodník, který Vám ve svých šedesáti sedmi letech předvede skoky z šestnácti metrů!! Skokům do vody se věnuje již od roku 1961 a již v roce 1967 se stal mistrem Rakouska ve skocích z deseti metrů. Od té 
doby vyhrál mnoho dalších mistrovských titulů Rakouska i Švýcarska. V roce 1989 se začal věnovat i cliffdivingu z dvaceti metrů. Své dvě děti, Curdina a Serainu, naučil také skákat cliffdiving. Jeho syn Curdin Roseney v loňském roce dorazil poprvé dokonce i na HIGH JUMP a všechny překvapil výhrou prvního místa ve skocích z šestnácti metrů. Můžeme tedy říct, že Peter je i perfektní trenér. Oba skokani už se nemohou dočkat až BUDWEISER BUDVAR HIGH JUMP 2013 začne, protože oba dorazí obhajovat!

 

ANNA BADER (D)

Že skákání do vody z útesů není jen pro chlapy, dokazuje nejlepší skokanka cliffdivingu na světě. Anna Bader letos opět dorazí na BUDWEISER BUDVAR HIGH JUMP. Zařadila nás do svého narvaného skokanského kalendáře i přes to, že letos poprvé v historii jsou vypsány závody Red Bull Cliff Diving World Series i pro ženy! Když jsem jí volal řekla: „HIGH JUMP? Jasně, je to akce naprosto unikátní na celém světě, musím přijet!“ Pro ty co na něj 
dorazí poprvé. Anna je několikanásobná mistrině Německa, několikanásobná mistrině BUDWEISER BUDVAR HIGH JUMPU, několikanásobná mistrině Evropy cliffdiving – WHDF. Jako jedna z mála žen na světě umí a hlavně předvede skoky z dvaceti metrů!! A to nejlepší nakonec... Anna přiveze i další TOP skokanku světa Jaki Valente, která dá na BUDVEISER BUDVAR HIGH JUMPU také skok z dvaceti metrů!

 

LUCIE ABSOLONOVÁ (CZ)

Opět dorazí ikona závodů Lucie Absolonová. Po porodu syna Maxmiliána se vrátila ke skákání a intenzivně trénuje na BUDWEISER BUDVAR HIGH JUMP campu! Se skoky do vody začala už ve čtyřech letech. Dnes je 
několikanásobnou mistryní republiky ve skocích z deseti metrové věže. V roce 2004 byla zařazena i do přípravy na Olympijské hry v Athénách. Na BUDWEISER BUDVAR HIGH JUMP jezdí už od roku 2002. Sedmkrát zde vyhrála královskou 
disciplínu skoků z šestnácti metrů. V roce 2005 vyhrála dokonce mistrovství Evropy v Cliffdivingu ve švýcarském Locarnu. Přijeďte Lucku podpořit! Letos bude o titul bojovat s Annou Bader!

 

NATÁLIE JIROUTKOVÁ (CZ)

Jedna z nejúspěšnějších českých skokanek se skokům do vody věnuje od svých jedenácti let. Je několikanásobnou mistryní ČR a třikrát se zúčastnila také mistrovství Evropy ve skocích z deseti metrové věže. Ač mezi její vášně patří i jezdecký sport, vlastní dva koně, a snowbord, skákání do vody převažuje. V roce 2010 se BUDWEISER BUDVAR HIGH JUMPU zúčastnila poprvé a hned vyhrála titul. Není divu, když ji trénuje Lucie Absolonová a její čistý styl je zde čitelný. Porota to letošní rok u žen opravdu nebude mít jednoduché. Natálie má stále respekt z šestnácti metrového můstku, a tak doufáme, že Vás bude u jejích skoků pořádně slyšet!

 

JAN SLÁNSKÝ (CZ)

V roce 2007 přijel poprvé jako sedmiletý na BUDWEISER BUDVAR HIGH JUMP  a bez okolků si dal skok z šestnácti metrů. Atmosféra v lomu, když si šel stoupnout na věž, se nedá popsat. Lom ztichl, potom to tam Honzík poslal a tehdejší řev byl rekordní, který asi nikdo už nepřekoná. Nejmladší přihlášený skokan závodů už pod vedením své trenérky Lucky Absolonové dosáhl v tomto sportu mnohých úspěchů. Několikrát byl mistrem ČR ve své kategorii a i na závodech s mezinárodní účastí se vždy umísťoval na předních příčkách. V současné době se již čtvrtým rokem věnuje v Marin klubu Mělice vodnímu lyžování. Své 
vrstevníky výkonnostně dohnal a ve své věkové kategorii do dvanácti let již obsazuje přední místa. V loňském roce na HIGH JUMPU poprvé skočil z dvaceti metrů. Na letošní rok trénuje na HIGH JUMP Campu...no, necháme se překvapit co má za tajný trumf. Jak Honzíka známe, vyzkouší poprvé v životě i dvaceti pěti metrů!

 

PETR MANĎÁK (CZ)

Profesionální extrémní sportovec, který vlastní agenturu na extrémní sporty Mandis agency, je také otcem čtyřletého syna Samulka a několikanásobný vícemistr na kolečkových bruslích v U-rampě.  V anketě o nejlepšího adrenalinového sportovce obsadil první místo. Je držitelem rekordu v jízdě na bruslích za motorkou rychlostí 192 km/hod a zrychlení pod 4 sek. na 100 km/hod. Svojí vášen pro bruslení nezapře ani na HIGH JUMPU, kde předvádí neskutečné skoky do vody na bruslích z šestnácti metrové věže! HIGH JUMP je jeho srdcová záležitost, a proto letos zavítá již po osmé.

 
Trailer na High Jump 2013 Představujeme High Jump 2013

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016