PARTYINFO

 

YELLOWCARD OCEAN AVENUE ACOUSTIC - THE TOUR

Datum konání:
07.11.2013 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Roxy
Live:
Yellowcard
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 19:00, vstup 400 czk
 
 
Yellowcard už tento čtvrtek v Roxy

Milovníci pop-punku a zejména pak americké party Yellowcard se konečně dočkají. Jíž tento čtvrtek 7. listopadu vystoupí tato floridská pětice v rámci svého akustického turné Ocean Avenue Acoustic v ROXY. Hostem bude švédská formace Like Torches, která nám představí své nové album Keep Your Head High.

 

Jedna z nejpopulárnějších pop-punkových skupin současnosti Yellowcard, kterou tvoří Ryan Key (vokály, kytara), Sean Mackin (housle), Longineu "LP" Parsons (bicí), Ryan Mendez (kytara) a Josh Portman (basa), dosud vydala osm řadových alb, jichž se prodalo více než dva a půl miliónu kopií. Zatím poslední řadovkou Yellowcard je loňská deska Southern Air.

Pětičlenná kapela z floridského Jacksonville letos slaví deset let od vydání průlomového singlu Ocean Avenue a stejnojmenného alba. Při té příležitosti vydali Yellowcard 13. 8. jeho akustickou verzi a následně vyrazili na unikátní tour, v jehož rámci akusticky hrají toto legendární album. V druhé půlce koncertu, vždy už s elektrickým zvukem, hrají své nejlepší pecky z ostatních alb. Není tedy pochyb, že si na své přijdou všichni fanoušci Yellowcard.

V průběhu tohoto týdne kapela dorazila z Austrálie do Evropy a pražský koncert bude právě jejich prvním na starém kontinentu v rámci této akustické tour.

Událost: www.facebook.com/events/445468508882091


Line up:
19:00 – Otevření klubu
20:00 – Like Torches (SWE)
21:00 – Yellowcard (USA)

 
Yellowcard oslaví 10. výročí přelomového alba Ocean Avenue 7. 11. v Roxy
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016