PARTYINFO

 

UNKNOWN MORTAL ORCHESTRA

Datum konání:
15.11.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge - Underground
Live:
Unknown Mortal Orchestra, Mozes and The Firstborn
 
 
Unknown Mortal Orchestra už zítra v Chapeau Rouge
Zaskočte si do hippies éry s Unknown Mortal Orchestra

Rocková formace ze Spojených států Unknown Mortal Orchestra se pomalu balí na evropské turné. Jednou z jejich zastávek bude i Praha. Jejich show proběhne 15. listopadu v pražském klubu Chapeau Rouge. Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketpro. Předskokanem je holandská pop-garage kapela Mozes and The Firstborn.

 

Unknown Mortal Orchestra právě zahájili své severoamerické turné a začátkem listopadu se chystají poctít svou návštěvou Evropu. Již od začátku americké tour sklízí Unknown Mortal Orchestra obdiv publika i hudebních kritiků. A to nejen díky své originální tvorbě, ale také pro své neobvyklé hudební nadání a schopnosti. “Na jejich hraní by mohl žárlit jakýkoli muzikant z Berkley (jedna z nejslavnějších hudebních univerzit na světě),” vyjádřil se The Daily Californian o jejich nedávném koncertě v San Francisku.

Kromě parádního hudebního zážitku mají Unknown Mortal Orchestra pro návštěvníky koncertů další bonus: právě dokončili nové EP, které nese název Blue Record. Toto EP je výhradně akustické, najdete na něm některé skladby z CD II a také originální coververze známých skladeb. Toto EP bude od konce října v prodeji především online, návštěvníci koncertů ho ale mohou obdržet v limitované edici na vinylu, a to přímo na koncertech! To je další důvod, proč si pražský koncert nenechat ujít!

Zastavte se tedy 15. listopadu v Chapeau Rouge a užijte si senzační koncert amerických Unknown Mortal Orchestra. Vstupenky jsou k dostání v síti Ticketpro nebo na facebookové stránce organizátora. Cena vstupenek je 298 Kč + poplatky.

Oficiální FB event: https://www.facebook.com/events/422399694524850/?fref=ts

 
Mozes and The Firstborn předskokany Unknown Mortal Orchestra
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016