PARTYINFO

 

ERIC PRYDZ FESTIVAL

Datum konání:
20.07.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Incheba Expo
DJs:
Eric Prydz, Gregor Tresher, Jeremy Olander, Adrian Hour, Henrik B, Tomas Haverlik, Lucca, tba
Info:
http://www.ericprydz.cz
Popis:
start 15:00 Vstup: Květen: 549,- Kč Červen: 599,- Kč Červenec: 649,- Kč Na místě: 800,- Kč
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Časový line-up na Eric Prydz Festival Poslechněte si 7 nejzásadnějších skladeb Erica Prydze
Eric Prydz festival - oficiální video trailer

Za necelé dva týdny proběhne v pražské Incheba aréně Eric Prydz festival, kde se kromě zmiňovaného headlinera představí například Švéd Henrik B, Jeremy Olander, německý Gregor Tresher a nebo argentinský Adrian Hour. Přinášíme vám oficiální video trailer.

 



Vstupenky na Eric Prydz festival:
Vstupenky na Eric Prydz festival si můžete stále pořizovat u společnosti Ticketportal v ceně 649,-Kč + manipulační poplatek prodejce ve výši 5% z dané ceny.


Ceny jsou uvedeny včetně DPH. Při zakoupení vstupenky u společnosti Ticketportal je nutné k ceně připočítat manipulační poplatek prodejce ve výši 5% z dané ceny. Online předprodej vstupenek je možný také na dobírku přes server www.rave.cz.

Lístky na Eric Prydz festival je možné pořídit v kamenném obchodu – Musicland Praha Palladium – Nám. Republiky 1, Praha 1. (přímo u vstupu z podchodu metra B – nám.Republiky)
tel: + 420 224 218 911

Golden VIP vstupenky na Eric Prydz festival:
Limitovaný počet Golden VIP vstupenek zahrnuje neomezenou konzumaci na VIP baru kromě tabákových výrobků, přístup do prostor vyhrazených pouze pro majitele těchto vstupenek (balkon v prvním patře s výhledem na celý sál), VIP toalety a samozřejmě dostatek místa k sezení. Vstupenky si mohou zakoupit pouze osoby starší 18-ti let.


Cena vstupenky činí 2490,-Kč a lze ji zakoupit on-line na serveru Rave.cz, nebo v prodejně Musicland v obchodním centru Palladium – Nám. Republiky 1, Praha 1.


Vstupenky budou k dostání také v den konání party na kase, pokuď se neprodají dříve.


Kompletní informace o Eric Prydz Festivalu naleznete na www.ericprydz.cz a nebo na https://www.facebook.com/ericprydzfestival?fref=ts

 
Eric Prydz festival posilňuje line-up o Adriana Houra Představujeme Eric Prydz festival

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Eric Prydz festivalu
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016