PARTYINFO

 

ANIMALS - SPECIAL B-DAY CELEBRATION ADAM CLOUD & PETE WALK

flyer
Datum konání:
14.06.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Dimitri Nakov (Never Say Never/Bohemia Ibiza, Ibiza), Adam Cloud, Pete Walk, Da Moon, Subgate b2b Marty Fish, Wilda b2b Schwing, Revis
2nd stage - Peter Costa, Tokátko
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup 100/150 czk
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Dimitri Nakov headlinerem Animals
Radost FX představuje párty Animals


V pátek 14.6. se uskuteční premiérový díl party Animals v klubu Radost FX. Bude ve znamení kulatých narozenin zakladatele party Adam Clouda a party crew Pete Walka. Hvězdou večera bude francouzský DJ a producent žijící na Ibize, charismatický Dimitri Nakov (Paris, France/Ibiza, Spain), ketrý spolupracoval už v 90. letech s Rogerem Sanchezem a v současné době je rezidentem společně se svým dlouholetým kamarádem Sashou světově uznávané party Never Say Never v klubu Ushuaia na Ibize, či rezident brazilského Warung klubu, který je znám jako chrám elektronické hudby. Mimo jiné vydává svou tvorbu na labelech Emfire, Tronic, či Bedrock Johna Digweeda. Vypíchněme alespoň jednu TOP skladbu Dimitri & Martin Dawson aka King Roc “Jardin Nights” vydanou na labelu Bedrock.

 

Na hlavní stagei ho dále podpoří přední čeští umělci jako je hudební nadšenec Da Moon, oslavenec a všem dobře známý matador české taneční scény Pete Walk, druhý oslavenec a rezident party Adam Cloud, v již několikrát ověřeném speciálním b2b setu rezidenti klubu Radost FX DJ Subgate a Marty Fish, nebo tech-housová dvojice Wilda a Schwing a rezident party Ultrasonic oblíbený DJ Revis.

Můžete se těšit na oblíbenou 2nd stage, která bude v lounge Radosti FX. Lounge stage startuje už ve 20:00 tak doražte o něco dřív a můžete zahájit tuto party třeba příjemnou večeří doplněnou deep-house music servírovanou DJi Peter Costa a showmanem Tokátkem.

Máte se opravdu na co těšit! Tak si rezervujte termín a doražte na pořádný mejdan plný kvalitní hudby až do rána!

Dimitri Nakov mix:

soundcloud.com/dimitrinakov/dimitri-nakov-transitionsradio-08-10

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016