PARTYINFO

 

STUDIO 54 NIGHT

Datum konání:
17.05.2013 - pátek
Místo konání:
Ústí nad Labem - Družba
DJs:
Enrico, Béda, Carl Lope
Popis:
start 22:00
 
 
Studio 54 míří na severočeskou tour! V pátek do ústecké Družby a v sobotu do libereckého Top Staru

Studio 54 Night zavítá o tomto víkendu na sever Čech. V pátek vystoupí Enrico, Béda a Carl Lope v ústecké Družbě a v sobotu se může liberecký Top Star klub těšit na rezidenty Enrica a Pietrose!

 

Severní Čechy mohou během tohoto víkendu okusit atmosféru pražského afterklubu Studio 54. Ať už jste z Ústí nad Labem nebo Liberce a jeho okolí, doražte na dvě nabité Studio 54, na nichž vystoupí rezidenti tohoto známého klubu!

V pátek se odehraje Studio 54 Night v ústeckém klubu Družba. Za mixem se představí rezidenti tohoto klubu v čele s Enricem, který se pravidelně objevuje na předních domácích festivalech typu Mácháč nebo Svojšice a v minulosti již mnohokrát vyrazil se svým recordbagem také za hranice naší země. O support se postará severočeský bard Béda a kouzelník Carl Lope!

V sobotu bude severočeská tour Studia 54 pokračovat v libereckém klubu Top Star! Za mixážním pultem se představí dvojice rezidentů tohoto klubu Enrico a Pietros, které bude supportovat místní rezident BeLAmi!

Pro všechny příchozí na obou severočeských zastávkách budou připraveny mixované cd rezidentů tohoto klubu, tudíž se můžete těšit, že si z těchto nabitých mejdanů odnesete i malou pozornost.

Kompletní informace naleznete na www.studio54.cz

Těšíme se na vás!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016