PARTYINFO

 

DJ MISS KAY DEE

Datum konání:
17.05.2013 - pátek
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Miss Kay Dee (Srbsko), Andrea Fiorino, Arco
Info:
http://www.perpetuum.cz
Popis:
start: 21:30
 
 
Number one srbská DJane míří na Moravu!

DJane Miss Kay Dee, vlastním jménem Dusana Skrbic, se narodila v roce 1985 v srbském městě Novi Sad. Již v raném věku její život významně ovlivnila hudba. Od svých 7 let se věnovala hře na klavír, od 10 let tanci, později přidala ještě zpěv.

 

V roce 2005 se rozhodla pro DJing, nakoupila prvních pár desek a začala vystupovat na parties nejen v rodném Srbsku, ale také v blízkém zahraničí - v Maďarsku, Chorvatsku, Černé Hoře nebo Makedonii. O rok později se pak stává rezidentním DJem domácího rádia AS FM, lídra srbského éteru, co se elektronické taneční hudby týče.

Na počátku roku 2008 Miss Kay Dee odjíždí do USA, kde se nechává inspirovat tamními producenty house music a jejich specifickým zvukem. Po návratu ji pak kombinace celoživotní vášně pro (nejen) taneční hudbu a nově nabytých zkušeností definitivně katapultuje mezi evropskou elitu house music. Miss Kay Dee vystupuje na několika velkých hudebních festivalech po boku například Juniora Jacka nebo Syke 'N' Sugarstarr a absolvuje také vystoupení ve Varšavě a Dubaji.

V roce 2012 vydává svůj debutový singl "Do It Right" na labelu Tasty Recordings, který celých 6 týdnů figuruje v žebříčcích 100 nejprodávanějších skladeb na obou největších světových internetových obchodech s elektronickou taneční hudbou - Beatport a Traxsource.

Letos Miss Kay Dee pokračuje ve skvěle nastartované kariéře, připravuje svůj zbrusu nový singl "Best Of My Love", její rádiový pořad "House Of Grooves" je možné naladit například v Londýně, Paříži, Buenos Aires nebo na Kypru či v Thajsku a v neposlední řadě míří v rámci svojí české "mini tour" do Brna!

Už v pátek 17. května se můžete těšit na její set v brněnském klubu Perpetuum, kde vystoupí po boku domácích stálic house music, kterými jsou Andrea Fiorino a Arco. Startujeme ve 21:30, těšíme se na vás...

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016