PARTYINFO

 

FABRIC 13.TH ANNIVERSARY (DRUM'N'BASS)

Datum konání:
24.05.2013 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
A.M.C (UK), L Plus (SK), Suki, No Money, Femfing, Gifi G
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 21:00, vstup 200/250 czk
 
 
Fabric oslaví třinácté narozeniny - DNB Edition

Oslava 13.tých narozenin klubu Fabric se ponese také v rytmu zlomených beatů. Jako každý rok, i tento proběhne oslava ve velkém stylu, jak se na jeden z nejlepších českých klubů sluší a patří. Poprvé do moravskoslezského kraje dorazí velký objev, světově uznávaný Dj A.M.C a slovenská "stár" L Plus. Můžete se těšit na opravdu skvělý zvuk, světelný park, dekorace a ovocné bary.

 

Alex Mark Calvert známý jako DJ A.M.C je po Andym C největší Dj'ský objev posledních let.

DJ A.M.C byl objeven partou z Drum&Bass Areny a následně byl jmenován rezidentním DJem D&BTV. V roce 2010 dostal ocenění za nejlepší živý D&BTV set a v roce 2012 vyhrál celosvětově v kategorii DJský objev roku. Letos v březnu získal ocenění "Nejlepší Zahraniční DJ" v rámci ankety Czech Drum'n'Bass Awards. Je známý svým zběsilým mixováním na čtyřech CD playerech, kdy svou různorodou selekcí a fantastickými "dropy" nenechá nikoho na pochybách, že si nálepku prvotřídního DJe opravdu zaslouží. Tento DJský mág se poprvé představí ostravskému publiku v rámci oslav 13.tého výročí klubu Fabric.

L PLUS patří mezi slovenskou špičku již několik let. Poslední dobou je známější více v zahraničí, než doma. To hlavně díky své skvělé taneční produkci, kterou nyní vydává exkluzivně u prestižního anglického labelu Technique, patřícího legendárnímu triu Drumsound & Bassline Smith. L PLUSova produkce je světově oblíbená a jeho skladby rotujou v setech velikánů, jako je například Futurebound či sám velký Andy C. L PLUS se u nás objeví již poněkolikáte, a vždy je záruka prvotřídní jízdy v rytmu tanečního d'n'b.

Místní support bude v podání DJe C-phona, který je známý jako polovina producentského projektu No Money, a také špičkový DJ. Dále vystoupí talentovaná mladá krev, "fatální terorista" Femfing a Gifi G.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016