PARTYINFO

 

FABRIC 13.TH ANNIVERSARY

Datum konání:
17.05.2013 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Ummet Ozcan (NL), Incident Noise (PL), Sem Thomasson (BE), Orbith, Tripmain, Martin Gredner, LumX, Fourcase, Patrik Diamond, Duncan Grey, Danny Bright, Andy Smitth, Denysa
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Fabric 13th Anniversary Aftermovie
Report z třináctých narozenin klubu Fabric

Na základě velkého počtu neskutečně pozitivních reakcí, komentů a příspěvků jsme se rozhodli stručně shrnout průběh 13.Narozenin Fabricu - jak slovně, tak formou přiložených fotoreportů a několika setů vystupujících umělců.

 

Partnerský hotel Mercure Ostrava pátek podvečer, kde se formuje kvinteto Sem Thomasson, Indecent Noise, Tripmain a bratři Grednerovi, kteří poté společně odjíždějí živě vysílat do rádia Helax 93,7FM, je třeba hosty představit, pozvat všechny posluchače na večerní megaoslavu.

Po rádiu, už zase zpět v hotelu Mercure, zasedajíc u společného stolu s dobrým jídlem, vzniká nečekaně rychle konverzace plná legrácek a fórků, přátelského hecování… Za chvíli a na chvíli se zde objeví i Ummet Ozcan se svou přítelkyní na krátký seznamovací drink. Už teď je všem přítomným jasné, že se mohou těšit na skvělou noc s mimořádnými osobnostmi a mimořádným průběhem.

Ale už je nutné zamířit do Fabricu, protože se blíží čas vystoupení TRIPMAINA, který už ve 22:30 má na parketu nemalý počet tancechtivých partypeople, vychutnávající si masivní soundsystem Adamson, jehož maximum pro večer dosahovalo 25 kW!

SEM THOMASSON, vycházející belgická star přebírá ze tří čtvrtin plný parket a všichni jsou na jeho výkon zvědavi.
Sem bude jednoznačně promlouvat do světového dění, protože jeho výkon byl perfektní! Vzájemné hecování, srandičky a už za pult přichází dlouholetý rezident klubu, MARTIN GREDNER.

Fabric pohasne, zazní tajemné intro, oslavující 13 let nezapomenutelných nocí a bezpochyby kouzelné atmosféry klubu FABRIC, NAŠI A VAŠI TOVÁRNY NA SNY…

Jak Martin slíbil, tak splnil - jeho set byl pln pozitivních emocí, kombinací aktuálních a legendárních pecek a Martin si 90 minut společně s celým klubem maximálně užíval.

A půda pro hvězdu večera připravena!

Parket je zcela naplněn a lidé dychtivě očekávají, další intro, vítající současnou superstar UMMETA OZCANA a začíná neskutečná sprcha beatů, rychlé, velmi přesné mixy, vokály z jiné dimenze, bleskově se měnící atmosféry a to vše korunuje křičící a v euforii se svíjící dav. UMMET je jednoznačným králem večera! Jeho výkon a geniální atmosféra v klubu strhla Sema Thomassona natolik, že se z něj stal MC této párty!

S nelehkou rolí vystupovat po Ummetovi se skvěle popasoval další, mezinárodní host Aleks aka INDECENT NOISE, který přílákal řadu partypeople nejen z Česka, ale i blízkého zahraničí. Očekávaný trance set nad 140 bpm vymačkal ze všech přítomných naprosto všechny síly a to tak, jak si to vlastně všichni přáli:-)…

Je nutné napsat, že se naprosto přátelská a otevřená atmosféra neodehrávala jen na parketu Fabricu, ale ve všech prostorách klubu, kde se potkali staří přátelé, ale i neznámí partypeople, pro které nebyl problém se díky neobvyklé atmosféře seznámit.

Chtěli bychom všem návštěvníkům poděkovat za vytvoření této vzácné atmosféry, stejně tak umělcům za profesionální výkony. Věříme v brzké a neopakovatelné setkání na dalších parties ve Fabricu - v tomto neobvyklém místě v Ostravě na Plynární 7, které zahájilo čtrnáctý rok svého života.

FABRIC = THE BEST CLUB

 

Fotoreport Kuba Zatloukal: zde
Fotoreport Fourcase: zde

 
Fabric oslaví třinácté narozeniny - profily DJs Fabric oslaví třinácté narozeniny

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016