PARTYINFO

 

FABRIC 13.TH ANNIVERSARY

Datum konání:
17.05.2013 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Ummet Ozcan (NL), Incident Noise (PL), Sem Thomasson (BE), Orbith, Tripmain, Martin Gredner, LumX, Fourcase, Patrik Diamond, Duncan Grey, Danny Bright, Andy Smitth, Denysa
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Fabric 13th Anniversary Aftermovie Report z třináctých narozenin klubu Fabric Fabric oslaví třinácté narozeniny - profily DJs
Fabric oslaví třinácté narozeniny

Ne, třináctka ve Fabricu rozhodně není číslo smůly - naopak! Neuvěřitelných 13 let emocí, radosti, skvělých parties, koncertů, prvotřídních umělců a Vás, věrných a znalých návštěvníků, se završí v pátek 17. května velkolepou party se symbolickým počtem 13ti hvězdných DJs na 2 floorech klubu Fabric. Troufáme si říct, že je to hudebně nejvyváženější a nejpestřejší sestava umělců v historii klubu.

 

Pojďme si je tedy přiblížit. Jednoznačnou hvězdou č.1 je turecká star UMMET OZCAN, který za poslední rok mílovými kroky dohnal světovou extratřídu. Jeho pecky jako The Code, Box, či Here and Now lámou světové taneční hitparády a likvidují partypeople na parketu.

O jeho kvalitách vypovídá exkluzivní smlouva s vynikajícím vydavatelstvím Revealed. Ummeta také můžete znát z české premiéry z lednové megaparty Transmission v Praze. Další star, která Vás provede vodami nejlepšího trance, je projekt Indecent Noise, tolik žádáný trance fanoušky nejen z Česka, ale i Slovenska či Polska.
Indecent se postará o drsně gradující druhou část narozenin.

Toužíte po ladných, sexy pohybech, které vykouzlí jen pravá House music?

Pak je tady vynikající producent, dj, nesmírný talent a krasavec Sem Thomasson z Belgie! Sem vystoupil minulý rok na festivalu Tommorowland a stále častější vystupování v USA, na Ibize, plus jeho skvělá produkce napovídají, že ve Fabricu uvidíte budoucí superstar.

Nestačí?
Fajn!

Je tady bohaté zastoupení české elity. Progressive světové úrovně v podání Martina Grednera, excelentní house v podání sympaťáka Tripmaina a originální dynamické techno v podání legendárního Orbitha.

Málo?
Dobře.

Co tech-house set v podání velkého talentu české scény Andy Smittha, kterému budou zdatně sekundovat Duncan Grey s Danny Brightem?

A co takhle drsné techno v podání půvabné Denysy?

Moc tvrdé?
Dobrá. Luxusní vocal a funky house z rukou mistra Fourcase, či Patrika Diamonda?

A to vše uslyšíte z masivního zvuku křišťálové čistoty o výkonu 25 000 wattů. Nemůžeme opomenout skvělou světelnou show, originální dekorace, a na barech Vás budou čekat ovocné a čokoládové dobroty. Pochopitelně nebudou chybět nejkrásnější české hostesky a go-go dancers!

Takže přátelé, tímto Vás chceme upřímně pozvat na společnou oslavu 13-tých Narozenin klubu Fabric Ostrava.
Velice se na Vás těšíme a vězte - bude to velké.

Na viděnou!
Fabric team

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016