PARTYINFO

 

FABRIC 13.TH ANNIVERSARY

Datum konání:
17.05.2013 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Ummet Ozcan (NL), Incident Noise (PL), Sem Thomasson (BE), Orbith, Tripmain, Martin Gredner, LumX, Fourcase, Patrik Diamond, Duncan Grey, Danny Bright, Andy Smitth, Denysa
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Fabric 13th Anniversary Aftermovie Report z třináctých narozenin klubu Fabric
Fabric oslaví třinácté narozeniny - profily DJs

SEM THOMASSON / Belgie

Sem Thomasson je nadaný houseový DJ a producent, který aktuálně strmě stoupá vzhůru. Narodil se v roce 1987 v Belgii a vyrostl ve starobylém městě Hasselt.

Debutoval trackem "Like This" feat. Colonel Red na labelu Flamingo jenž patří Fedde Le Grandovi. Už s touto první hitovkou, rozbili taneční hitparády a získal masivní podporu světoznámých DJs včetně Tiësta, Fedde Le Granda atd...

Další Thomassonův originální track "Balance" byl vydán na labelu Diffused patřící Michaelu Woodsovi (vystoupil ve Fabricu v roce 2011). Za zmínku stojí Semův remix pro dětskou australskou hvězdu, Cody Simpsona, která u protinožců zbourala všechny hitparády roku 2012.

Velmi populární se stal na severoamerickém kontinentě, po svém turné, kdy ho věhlasný blog EliteDaily.com označil za "mladého superstar producenta". A šeptá se, že pracuje na žhavé novince, která si Spojené státy totálně podmaní. Budoucnost vypadá pro Sema Thomassona velmi, velmi jasně.

A nejen proto jsme tohoto hezouna a lamače dívčích srdcí, pozvali na naše 13-té narozeniny, které letos vypuknou v pátek 17.5.2013!

 

UMMET OZCAN / Turecko, Holandsko

V době, kdy jen velmi málo umělců překonává meze a jsou jedineční a inovativní, holandsko-turecká hvězda Ummet Ozcan neustále zvyšuje pomyslnou laťku.

Jeho první hit z roku 2011 z názvem "Reboot", byl 7 týdnů  skladbou no.1 na Beatportu. Dalším hitem byla skladba "The Box" - jeden z nejhranějších tracků na EDC Las Vegas 2012. A Ummet neustále pokračuje ve své krasojízdě a jeho popularita se šíří napříč celým světem.

Počínaje jeho hity "Time Wave Zero" (Doorn Records), "Arcadia" (Doorn Records) a Shamballa (Reset), Ummet ukázal světu, že má co nabídnout.

V roce 2012 začíná Ummetova spolupráce s Paul van Dykem, kdy společně vyprodukovali skladbu "Dae Yor" pro Paul van Dykovo album "Evolution". Jako Dj je Ummet velice žádaným a hraje napříč celým světem, v nejlepších klubech a na festivalech, jako je Godskitchen, Pacha, Eden, Mondaybar, Tomorrowland, Planet Love, Global Gathering, A State of Trance apod.

Neustále se těší masivní podpoře špičkových světových hvězd, jakými jsou například Armin van Buuren, David Guetta, Avicii nebo Sander van Doorn. Ummet Ozcan neustále upevňuje svou pozici v čele nové generace prvotřídních producentů elektronické hudby.

Na nový rok 2013 Revealed Recordings s hrdostí spouští premiéru jejich první tajné zbraně.

W & W a Ummet OZCAN – "The Code".

Tento hit ihned vstoupil na vrchol jako #1 v žebříčku DMC Buzz a také jako #1 v hlavním žebříčku Beatportu.

Stává se také nejhranějším trackem na letošním březnovém ULTRA MUSIC FESTIVALU v Miami, největším svátku elektronické hudby na světě!!!

Je nám velkou ctí, že právě UMMET OZCAN u nás vystoupí jako headliner na našich 13-tých narozeninách už 17. května.

 
Fabric oslaví třinácté narozeniny

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016