PARTYINFO

 

MAJK SPIRIT

Datum konání:
10.05.2013 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Lowa
Live:
Majk Spirit
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Majkl Spirit zahraje v ostravském Fabricu

Michal Dušička (Majk Spirit) se narodil 28. Srpna 1984 v Bratislavě. S tvorbou začal jako žák školy na ulici Hálova 16 v Petržalke, z čeho vznikl název H16. Dnes je Majk Spirit jedním z mála hip-hopových umělců na Slovensku s vysokoškolským vzděláním (MBA). Nejbližší přátelé mu říkají “Dušo”.

 

Na sólovou kariéru se dnes už v médiích stále časteji skloňovaný Majk Spirit připravil důkladne. Nejprve v roce 2010 nabídl svoje notoricky známé pasáže z předešlých alb v kombinaci se zahraničnými skladbami, aby fanoušci konečne slyšeli, jak zní jako sólový umělec. Následně se dočkali velkolepého sólového debutu, na který rok trpělivě čekali. Ten by ohlášený na symbolické datum 11.11.2011 s ještě symboličtějším názvem “Nový Človek”.
Během své kariéry spolupracoval Majk Spirit s umělci jako například MadSkill (Německo), Vec, Rytmus, Ego, Tina, Čistychov, A.M.O, Moja Reč, DNA (Slovensko), Orion, DJ Wich, Indy, Supercroo (Česko), Nironic (USA) a mnoha dalšími. V roce 2010 odehrál 92 koncertů (včetně festivalů), jeho skladby a videoklipy mají na YouTube více než miliónová shlédnutí.

Vstupné : 180 CZK

Předprodej v shopu Snowbitch na Masarykově náměstí v centru Ostravy

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016