PARTYINFO

 

FUSION II

Datum konání:
10.05.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Hoodoo
DJs:
Room one: Andi - UK (Brouqade, Fear Of Flying, Only300), Jag Kiranmay (Seva Rec), Rob Smile (Deep Smoke), Eddrum a.k.a Eddie Mur, Luke Nova (Deep Wave Recordings)
Room two: Subgate (Creative Prague), Peter Costa (Pornooo! Crew Djs), Vasquez (BPM.dj), Collin
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 21:00
 
 
Andi: "House se neustále vyvíjí..."
Druhá Fusion už v pátek v HooDoo!

Druhé vydání párty Fusion se uskuteční 10.5. 2013 v pro ni nejvíce vhodném prostoru klubu HooDoo. My už se moc těšíme a věřte, že i vy se máte na co těšit. :) Připravili jsme pro vás opravdu našláplý line-up...

 

V hlavní místnosti zahraje ANDI, který se řadí mezi novou vlnu producentů v současné době otřásájící undergroundovou house scénou. Andi vydává na světoznámých značkách jako Brouqade, Fear Of Flying nebo Only 300. Původem z Rumunska, momentálně žijící v Londýně, si nekompromisně razí cestu v undergroundové scéně. Svou tvorbu vydává převážně na vinylech a kdo sleduje současnou světovou house scénu, tak ví... 

Andiho doplní rezidenti JAG KIRANMAY a ROB SMILE. Duo, které má vždy co předvést. Těšte se na pořádnou palbu deepu... Hlavní stage dále doplní skvělý "skoro" už rezident EDDIE MUR a LUKE NOVA, který přijal naše pozvání. Určitě je nač se těšit!

Druhá místnost ve svém obsazení v žádném připadě nebude pokulhávat. Headlinerem je všudypřitomný DJ a producent SUBGATE. Jsme moc rádi, že přijal naše pozvání a věříme, že druhou místnost patřičně rozproudí. Další téměř už rezident Fusion, mladý a nadějný PETER COSTA, bezpochyb také ví, jak roztančit dancefloor. Další žhavou novinkou na Fusion bude DJ VASQUEZ, který přijal naše pozvání. Vasquez nás zaujal svou ojedinělostí. Určitě je nač se těšit. A jako poslední zahraje stále více se objevujíci DJ COLLIN. Máme toho pro vás opravdu hodně připraveného a věříme, že FUSION bude párty, jak se sluší a patří. :)

Mezi hlavní devizy Fusion párty nepochybně patří i špičkový zvuk. Jak jinak, můžete se těšit na opět vylepšený Cerwin Vega sound system. Vše doplní kvalitní laser a light show, v neposlední řadě také originální, na míru šité, vizuály!

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016