PARTYINFO

 

FX URBAN CLIQUE

Datum konání:
07.05.2013 - úterý
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Rico & Kwé
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
FX Urban Clique již příští týden

Radost FX představuje speciální sváteční večírek pro všechnu fanoušky urban music! V úterý 7. května se v klubu představí rezidentní djs pravidelných večírků FX Bounce & Soultrain Weekender. DJ Rico & DJ Kwé se představí ve speciálním all night long vystoupení, které bude plné těch největších hitů urban music, rnb & hip hop. Vstup zdarma celou noc bez rozdílu pohlaví a speciální drinky po celou dobu večírku.

 

DJ Kwé (CZ/FX BOUNCE)

Původem ze severočeských Loun, nyní již řadu let žijící v Praze. Duchovní otec a rezident hojně vyhledávaných čtvrtečních FX Bounce! hip hop & rnb nocí v pražském legendárním klubu Radost FX.

Aleš/Kwé, který po vojně (2000-2001) několik let působil v Bbarák Hip Hop Magu a měl zároveň kromě administrace bbarak.cz na triku promo Depo Crew akcí (Hip Hop Kemp, Urban Rapublic, Semtex Culture…) začátkem roku 2005 odchází a začíná se plně věnovat vlastním projektům, tj. klubovému hraní, webu www.hip-hop.cz a e-shopu: www.hiphopshop.cz

Za své dosavadní top úspěchy v party deejayingu lze považovat několikaletou rezidenci v pražském legendárním klubu Radost FX, předskakování Methodmanovi nebo hraní na nejfejmovější belgické párty Heads&High pro 2500 lidí poblíž Bruselu. Začátkem roku 2007 zakládá vlastní produkční agenturu 360 Production a v srpnu 2007 pořádá se svou partou Hip Hop Jam festival na mimoňském letišti, jehož první ročník navštívilo 6500 lidí.

Na přelomu roku 2010/2011 odchází z produkce Hip Hop Jamu a začíná naplno pořádat sérii velkých regionálních akcí pod značkou HIP HOP 4EVER!. Soustavně trénuje a selektuje klubové novinky, aby vám je mohl servírovat každý čtvrtek v pražské Radosti FX + ostatních klubech po celé ČR, Slovensku.

radostfx.cz/club/index.php/cz/o-klubu/djs/165-djmc-rico

DJ Rico (UK/Soultrain Weekender)

Ricova rozsáhlá kariéra DJe začala vlastně jako víkendové hobby, kdy začínal hrát se zvukovou aparaturou s příznačným jménem „Ballistic“. Příznačným proto, že jeho přirozený šarm spolu s talentem a citem pro zabavení a upoutání pozornosti publika ho proslavil už na jeho prvním residenčním večeru v nechvalně známém klubu „Bojangles nightspot“.

Tento první nájezd na klubovou scénu na severu Anglie zaznamenal takový úspěch, že tu Rico pravidelně hrál přes 2 roky a díky rostoucí popularitě a reputaci, přesun do Londýna byl najednou nevyhnutelný.

Během tohoto období Rico sice preferoval DJing, ale čím dál tím víc se zapojoval i do propagace velice úspěšných eventů a to v takovém rozsahu, že měl někdy až tři různé akce za noc.

Rico za tu dobu nasbíral mnoho zkušeností a kontaktů, zatímco neustále zdokonaloval svůj talent a v neposlední řadě i svou kreativitu, což ho nakonec přivedlo do Prahy. Tím to ale nekončí, Ricova spolupráce s „Elite Look“ a „MTV Network Europe“ vedla ke vzniku Extavaganza party. Kromě organizace bezpočtu parties a nejrůznějších akcí, Rico zavedl v klubu Radost FX neuvěřitelně úspěšnou vlastní residenční noc „Soul Train“, která se v České republice rázem stala R’n’B party číslo jedna.
S jeho zářnou kariérou, co má už za sebou, Rico se stále drží v čele s vinylem v jedné ruce a mikrofonem v té druhé.

Rico vystupoval jako MC s Judge Jules, Paul van Dyke, Angelo Mike a hrál po boku takových umělců jako jsou Karl Brown, MJ Cole a Elizabeth Troy, Lisa Unique, Zena, Formally of Miss Teeq, Daz-I-Que Bugz in the atic, T-Money Café de Paris, Femi Fem, Lonyo (Bon garson) Dj Mace (del la Soul) Africa Islam, Manny Norte, Matt White, Dj Mase (De le soul), Dj LBR a Big Ali, Trevor Nelson, Dj Krush, Fun loving Criminials, Shola Ama, Lisa Maffia, Cut Killer, Abdel. a další…

www.soultrainweekender.eu

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016