PARTYINFO

 

FRITZ KALKBRENNER LIVE - SICK TRAVELLIN´ TOUR 2013

Datum konání:
17.05.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Roman Rai (roxy prague/flow), Fatty M (roxy prague/flow)
Live:
Fritz Kalkbrenner
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup 390/420/450 czk
Line-up:
22:00 - 00:00 Roman Rai
00:15 - 02:30 FRITZ KALKBRENNER LIVE
02:40 - 05:00 Fatty M
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Fritz Kalkbrenner chystá zítra v Roxy více než dvouhodinovou spektakulární live show

Už jen jeden den zbývá do veleočekávané live show německého DJe a producenta Fritze Kalkbrennera, který se v pátek 17. 5. zastaví v Roxy v rámci tour k loňskému albu Sick Travellin. Že bude živé vystoupení spoluatora hitu Sky and Sand z filmu Berlin Calling opravdu unikátní naznačuje mimo jiné seznam techniky a světel, které si sebou Fritz a jeho team do Roxy přivezou.

 

Show, před kterou bude rozehřívat návštěvníky ROXY rezident noci Flow Roman Rai, začne po krátké přestavbě patnáct minut po páteční půlnoci a potrvá více než dvě hodiny(!). Kromě toho, že si sebou Fritz přiveze vlastního zvukaře, osvětlovače i VJe, se můžeme vyjma obvyklé výbavičky ROXY těšit navíc také na osm stroboskopů, dva mlhostroje a velký světelný park čítající světla Impression a CP Sharpy, která se pro svou vysokou výkonnost a kvalitu používají i na megaturné hudebních hvězd ze světové extraligy. Aby toho nebylo málo, během Fritzova live vystoupení nás čeká i speciální videomapping, na který si mladší z bratrů Kalkbrennerů veze vlastní speciální nádobíčko značky Sanyo.

Po show, která bude postavená především na materiálu z loňského alba Sick Travellin", a Fritz nám v jejím rámci předvede i své vokální schopnosti, pak zahraje další z rezidentů Flow Fatty M. DJ, jenž si s Fritzem (stejně jako Roman Rai) zahrál i při jeho české premiéře před necelými dvěma lety právě na Flow v ROXY, nastoupí cca deset minut po konci Frizova vystoupení tedy ve 2:40 a bavit nás bude až do brzkého rána.

Vstupenky jsou k mání do pátku do 14:30 v předprodeji sítí Ticketpro a Ticketportal za 390 czk + poplatky. Cena na místě bude 450 czk, nicméně vzhledem k tomu, že vstupenky v posledních dnech mizí obrovským tempem, doporučujeme s jejich nákupem raději příliš neváhat, ať máte jistotu, že o tuto zásadní událost pražského klubového jara 2013 nepřijdete…;)

 
Fritz Kalkbrenner live míří do Roxy

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z akce Fritz Kalkbrenner live v Roxy od Čéši
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016