PARTYINFO

 

TECHNO.CZ NIGHT

Datum konání:
24.05.2013 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Deivis, Segment, Reznyk, Techas
Line-up:
22:00 - 00:00 TECHAS
00:00 - 01:30 SEGMENT
01:30 - 03:00 DEIVIS
03:00 - 05:00 REZNYK
 
 
Techno.cz Night v klubu PH+ již zítra Techno.cz Night v klubu PH+ se blíží
Profily DJs @ Techno.cz Night PH+

REZNYK
Reznyk se aktivně pohybuje na taneční scéně již dvanáctým rokem. Byl součástí Line Upů na akcích jako Ultima (Roxy), MayBee (Fléda), Full Moon (Abaton), WU SOL (L-klub). Dále jste ho mohli zastihnout na festivalech jako Summer Of Love, Pig Fest Open Air, Shorgun Euro, MOVE. Reznyk je také aktivním promotérem a pořádá klubovky po celé ČR. V současnosti jsou jeho aktivity spjaty s bookingem techna.cz, kde se stará o večírky pod názvem techhno.cz night. V současné době můžete zastihnout jeho tvorbu na labelech Concepto Hipnotico, Axaminer, Hypnohouse Trax nebo Kaktusrecordings.
DEIVIS
Pořadatel party Sound of Ibiza, která se posléze přejmenovala na E-MOTION, která patřila po celou dobu mezi prvních 5 nejoblíbenějších klubových akcí v České republice. Od roku 2007 našla útočiště v nejlepším českém klubu a to brněnské Flédě. Agentura LevelB převzala E-MOTION pod svá ochranná křídla a on se stal managerem celé akce. Od září 2008 se zasvěcuje do tajů DJingu. Od 2009 představují společně s Shalou projekt "Connected Everything" - maximálně využívají DJ techniku a zapojují do vystoupení 5 DJs hrajících zároveň. Po prvních zkušenostech se ukazuje, jak velké možnosti toto propojení nabízí. Proto neváhají a pořádají speciální MIDI stage na parties E-MOTION, MIDI Special, nebo festivalu Creamfields CE. Je rezidentním DJem party MIDI, COONK a uskupení Connected Everything.
SEGMENT
Segment se elektronické hudbě aktivně věnuje od svých 18-ti let. Opravdovým průlomem v djingu byla v roce 2009 návštěva jednoho z největších techno eventů v Evrope. Inspirován zahraničními vzory, především pak Richiem Hawtinem a produkcí vydávanou jeho na jeho Labelu Minus, přechází od gramofonů k digitálním technologiím, které mu umožňuji mnohem širší seberealizaci. Jeho stylové zaměření se nejvíce přibližuje zvuku současného techna s jemnými prvky minimalu.

 
Techno.cz Night míří do klubu PH+

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016