PARTYINFO

 

SHEEXY HOUSE

Datum konání:
17.05.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Maydan (Israel), Tazz & Biodan, Ondrej K, Al Tchajan, Vego & Vlad & A nurse called Mike (at)
Live:
Electrosexual (fr/ger) + Germinal (ger)
Popis:
start 22:00
 
 
DJ Maydan z Izraele hostem páteční klubovky Sheexy House

Víkend s nabitým programem v klubech se blíží, a tak i pravidelný večer Sheexy House v Chapeau Rouge přispívá se svým line-upem, který kromě rezidentních djs Tazz & Biodan doplní i djs Ondrej K a zahraniční host dj Maydan z Izraele!

 

DJ Maydan pochází přímo z Tel Avivu, a již po několikaletém působení na tamní tech-house scéně patří mezi uznávané djs  pohybující se v oblasti melody deep house, tech-house a tribal. Mimo jiné je i rezidentem prestižního klubu The Cat&The Dog. Jeho sety jsou velmi dynamické se skvělou a propracovanou choreografií, vždy procházející více polohami house music. Jeho nejaktuálnější mix si můžete poslechnout níže.

Jeho aktuální žebříčky či další mixy si můžete poslechnout na jeho Beaport DJ profilu http://dj.beatport.com/maydan, případně na SounCloud profilu zde.

U TAZZe&BIODANa se můžete těšit na spoustu novinek od deep house až k rozjetému tech-house, tentokráte v dvouhodinových setech, aby měl každý z nich dost prostoru na to ukázat, co se 4 kanály umí předvést :)

Dalším hostem bude dj Ondrej K, který je znám především díky spojení se značkou CHI-CHI Gang a jejich underground mejdanech, ale také díky originalitě a propracovanosti svých setů.

Netřeba zapomínat že Chapeau Rouge má tři patra, a disponuje tak třemi hudebními stage s různorodou zábavou! Tento večer proběhne kromě Sheexy House v Dance clubu také v Live Underground stage akce s názvem Queer Noises s třemi berlínskými projekty, a na horním baru se bude od ranného večera o zábavu starat dj Al Tchajan.

Takže přijďte si v pátek odpočinout od všedního shonu a pobavit se do Chapeau Rouge na Sheexy House rozvinout svůj klid a buďte s námi dobří, my totiž budem :) Vstup je jako vždy zdarma.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016