PARTYINFO

 

ÓČKO SPACE PARTY

Datum konání:
31.05.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Orbith, Subgate, Tokátko, Wilda, Pouziboy, Petr K
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00, vstup 50 czk
 
 
Óčko Space party tě dostane na Sziget i do kosmu

Óčko připravuje ve spolupráci s Axe Apollo Space Academy dvě vesmírné party! Čeká tě Silent disco ve stavu beztíže, mimozemská glowshow a soutěž o let 103 km do kosmu. Doraž 31. května do pražského klubu Radost FX nebo 6. června do brněnského klubu Favál.

 

Pouze 13 Čechů má šanci dostat se do národní vesmírné základny na letním festivalu Sziget 2013. Na tomto největším fesťáku ve střední Evropě bude následně vybrán jeden, který poletí do vesmírné základny na Floridě. A právě dvě místa do české třináctky obsadí dva borci na vesmírných parties pořádaných Óčkem.

Po 35 letech má Česká republika jedinečnou šanci dostat svého člověka až k hranici vesmíru,“ říká Karel Pacner, publicista, spisovatel a odborný poradce projektu A.A.S.A. v ČR.

Finalisté z celého světa pocestují do Orlanda na Floridě, kde se zúčastní výběru na globální vesmírnou základnu. Tady se účastníci představí ve třech tréninkových misích pro let do vesmíru.

Kromě soutěží letu do vesmírů čeká každého hromada vesmírné zábavy v podobě silent disca ve stavu beztíže, kde každý návštěvník akce dostane u vstupu sluchátka a dále mimozemské glowshow, která promění kluby ve vesmírnou oázu.

Akci moderují zkušení astronauti Bajkonur a Houston, o party muziku se postarají známí Djs: 31.5. v Klubu Radost FX (Facebook) si zaskáčete na ORBITHA, SUBGATE, WILDU, TOKÁTKA a POUZIBOYE, který to rozbalí i 6.6. na Favále (Facebook).

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016