PARTYINFO

 

SOMERSBY RE:DRESS “FILM EDITION”

Datum konání:
17.05.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Jan P. Muchow (DJ set), Midi Lidi (DJ set), Jakub Kohák (DJ set), Petr K
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00, vstup 100 czk (ve filmovém outfitu zdarma)
 
 
Hadry, muzika a film aneb další Re:Dress v klubu Radost FX!

Asi to bude znít trochu naivně, ale myslíme si, že než se kluby nadobro uzavřou před letním šílenstvím plným divnejch festivalů, kde vám po dvacátý osmý naservírujou Skyline, Chinasky a "tu holku ze Superstar, jejíž jméno si nepamatujete, protože jste ho vlastně nikdy neznali", vesnickejch zábav, na kterých se budete marně snažit držet krok v pití zelený s týpkem jménem Vodník, Studna nebo Alkáč (pokud si to vůbec budete pamatovat), zvětralýho piva a balených cigár, máte nárok na trochu toho pohodlí a noc, z který si odnesete "něco navíc"...

 

Pokud s náma souhlasíte, doporučujem vám Somersby RE:DRESS v Radosti FX. Nejdřív jsme se chtěli vydávat za společensky uvědomělý občany a natlačit vám párty, se kterou nemáme nic společnýho, ale po důkladným prostudování programu nám došlo, že toho objektivně nabízíme nejvíc. Máme totiž zajímavý a ozkoušený koncept, dobrý téma a skvělý line-up. Fakt.

Hadry, muzika a film. Tohle jsou tři slova, který si ve spojení se Somersby RE:DRESS stačí pamatovat. Jestli vám pojem "hadry" přijde moc buranský, můžete ho s klidem vyměnit za módu, konfekci, oblečení nebo cokoliv jinýho, ale v týhle (post)konzumní době se začíná zdát, že přidávat věcem nějakou "nadhodnotu" nemá moc smysl. Navíc na naší party tak úplně nezáleží na tom, v čem přijdete, protože my pro vás budeme mít spoustu zajímavejch kousků k výměně. Pokud teda nechcete dorazit rovnou ve filmovým dresscodu a dostat se k nám zadarmo. A to chtít budete, protože...

Re:Dress

Naše akce je v tomhle městě výjimečná. Vezměte si na sebe něco, co můžete postrádat (např. Indyho klobouk, Supermanovy spodky nebo Stiflerovu mámu), vyzvedněte cestou do Radosti svých pět nejlepších kámošů a až vás ochranka v "Rambo šátcích" pustí dovnitř, čekejte až zazní znamení (takovej ten chytlavej motiv z Kill Billa) a pak si vyměňte danou věc s člověkem, který je vám sympatický. Pozor, předávání Prstenů moci, rentgenových brýlí a kufříků s jadernými zbraněmi je přísně zakázáno. Tohle si dělejte v protiatomových krytech.

Kdybyste doma čistě náhodou nic nenašli, máme pro vás tunu bizarních kousků v naší antišatně, kde si určitě něco vyberete. Latexovej obleček kočičí ženy sice pořád sháníme, ale jinak toho máme opravdu dost. Je nám taky jasný, že vás nemůžeme do ničeho nutit, a proto vám slibujem, že jestli se do týhle hry na hrdiny nebudete chtít sami zapojit, nebudeme na vás vyvíjet žádnej tlak. Prostě se klidně můžete pohupovat do rytmu nebo postávat u baru a pozorovat ostatní. Vy ale budete tančit minimálně tak usilovně, jako Travolta v Horečce sobotní noci.

Midi Lidi

Důvod je jednoduchej: Midi Lidi, Jan P. Muchow a Jakub Kohák. Tzn. lidi, co mají silný vztah k filmu, módě nebo hudbě (pamatujete si ještě na ty tři slova, co nesmíte pustit z hlavy?). Případně ke všemu. Rozepisovat se o jejich úspěších nemá smysl a snad to jsou natolik profláklý jména, že nebudete muset používat vyhledavač.

RE:DRESS 05. Radost FX. 17.5. 2013. Filmový téma. Převlíkání. Midi Lidi, Jan P. Muchow, Jakub Kohák, Přijďte.

ODKAZY - INTERPRETI:

MIDI LIDI:

http://www.midilidi.cz/
http://www.myspace.com/midilidi
https://www.facebook.com/midi.lidi

JAN P. MUCHOW:

http://cs.wikipedia.org/wiki/Jan_P._Muchow
http://www.eost.cz/
http://www.myspace.com/eost

JAKUB KOHÁK:

http://www.csfd.cz/tvurce/30183-jakub-kohak/

ODKAZY - RE:DRESS:

Video RE:DRESS 01

Video RE:DRESS 01

Video RE:DRESS 01

Video RE:DRESS 02

Video RE:DRESS 02

Video RE:DRESS 03

Teaser 1

Teaser 2

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016