PARTYINFO

 

BEEF RECORDS SHOWCASE

Datum konání:
04.05.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Murat Kilic (Stil Vor Talent/Beef/AUS), Schwa (Shades of Gray, Beef), Pat Heart (Just Like That), Alex Neivel (Just Like That), Vilem (lolypop)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 zdarma, poté 150 czk
Line-up:
22:00 - 00:00 Pat Heart & Alex Neivel
00:00 - 01:30 Schwa
01:30 - 03:30 Murat Kilic (AUS)
03:30 - 05:30 b2b2b

Chill out: Vilem
 
 
Murat Kilic tuto sobotu v Roxy se vstupem do 23:00 zdarma a dárkem pro první příchozí
Murat Kilic zamíří v květnu do Prahy

Necelé dva měsíce poté, co DJ Schwa vystoupil v Roxy na Flow s DJem Hell, se v sobotu 4. 5. do Roxy znovu vrátí. Tentokrát navíc půjde o showcase night jeho labelu BEEF Records, v jejímž rámci společně se Schwa vystoupí DJs Pat Heart, Alex Neivel a především pak Australan s tureckými kořeny Murat Kilic, který kromě BEEF Records vydává také na renomovaném labelu Olivera Koletzkiho Stil Vor Talent a díky svému umu po právu patří mezi jedny z nejvyhledávanějších australských undergroundových producentů.

 

Coby DJ se Murat opírá o své více než desetileté zkušenosti a neustále doplňovanou zásobu čerstvých tracků. Místo toho, aby se držel jedné žánrové škatulky, sází raději na rozmanitost a žánrový eklekticismus jdoucí od deep house, přes techno až po disco. Že to dělá víc než dobře, potvrzuje fakt, že si během posledních let zahrál v takových klubech jako v pařížském The Rex, ve Watergate v Berlíně, v miamskémElectric Pickle nebo v curyšském klubu Hive a řadě dalších. Zapomínat ale nemůžeme ani na jeho devítiletou rezidenturu ve SPICE v Sydney.

"Ve své podstatě je to celé o tom publikum vzdělávat, aniž bys ho nudil. Učit lidi ocenit novou muziku a zároveň je svým hraním bavit natolik, aby se protančili až do extáze," komentuje svůj styl hraní Murat, který je - jak již bylo v úvodu naznačeno - od roku 2008 činný také jako producent.

Jeho producentské začátky jsou spjaté právě s labelem BEEF Records, kde mu v roce 2008 vyšly remixy tracků Serpent a Euophonious. Na ty navázal o rok později EP Red Phobia, které vydal na berlínském labelu Stil Vor Talent, což nemalou měrou přispělo k tomu, že se jméno Murat Kilic stalo tím, které si zaslouží náležitou pozornost. Dostatečně výmluvně o tom vypovídá mimo jiné fakt, že se jeho věci začali následně objevovat v setech takových jmen jako Joris VoornJimpsterNick WarrenInland Knightsnebo M.A.N.D.Y..

Kromě BEEF Records a Stil Vor Talent nyní Murat vydává také na Stereo SevenLost My DogKaato,SubsonicLong Distance nebo Tribal Vision a úspěchy sklízí i na portálu Beatport, kde se několik jeho tracků dostalo do žebříčku TOP 20 Beatport Deep House.

Není se tedy čemu divit, že většinu času tráví Murat na cestách, hraním a produkcí nové muziky, což - jak sám přiznává - je tím, co miluje ze všeho nejvíc. To vše navíc ještě zvládá stíhat společně s  šéfováním sydneyského klubu Spice Cellar, jehož je spolumajitelem, a řízením vlastní bookingové a promotérské agentury a zároveň také labelu Reckless Republic.

Jak vidno, v sobotu 4. května se v ROXY na BEEF Records Showcase představí hodně zajímavá osobnost, jejíž um, talent a schopnosti dalece přesahují obvyklé chápání pojmů DJ nebo producent. Mít možnost vidět Murata na vlastní oči by tak mělo být pro všechny příznivce kvalitní elektronické muziky pořádně lákavé, zvlášť pak když je na akci do 23:00 vstup ZDARMA! ;)

WEB

BEEF Records: http://www.residentadvisor.net/dj/muratkilic

Murat Kilic: http://www.residentadvisor.net/dj/muratkilic

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016