PARTYINFO

 

JAM SESSION

Datum konání:
27.04.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - 2.patro
DJs:
Tazz & Biodan (Roxy Prague / House Elements), Error (warm up), live saxophone: Filip Markes (YannicklMarkes Project)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 21:30, vstup 100 czk
 
 
Tazz, Biodan a Filip Markes dobývají 2. Patro s JAM Session

Djská dvojice Tazz&Biodan brázdí nejrůznější pražské kluby již řadu let. Ve 2. Patře měli společnou premiéru v únoru letošního roku a po dvou měsících jsou opět tu, tentokrát s akcí JAM Session!

 

Únorovou párty kromě djs Tazz&Biodan  dokresloval živým vstupem bongoman Rafael a jelikož měl živý vstup pozitivní ohlasy, tak tentokráte si tato dvojka přizvala saxofonistu Filipa Markese. Možná si říkáte proč JAM Session, co tam Tazz s Biodanem budou "jamovat". Nemějte obavy, ještě se úplně nezbláznili :)  Připomeňme si jednu z definic Jam Session:

"Jam session se často využívají pro účely tvorby nového materiálu, nalezení vhodných aranží, anebo jednoduše jako sociální setkání anebo společné procvičení. Jam session mohou být založeny na existujících písních nebo skladbách, mohou být volně založeny na dohodnutých akordových postupech anebo schématu navržených jedním z účastníků, anebo mohou být naprosto improvizační."

Výše uvedená definice nechť je motto této akce :) V "jamování" bude mít právě prostor Filip Markes se svým kouzelným saxofonem a Tazz s Biodanem budou dotvářet hudební atmosféru večera v house rytmech. Přijďte se tak tuto sobotu pobavit do krásných prostor klubovny 2. Patro a ovlivněte tak průběh JAM Session, která bude unikátní a nezapomenutelná!

Kromě djs Tazz&Biodan dále zahraje dj Error, který celou akci rozjede. Začínáme v 21:30 a vstup je 100CZK.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016