PARTYINFO

 

MATRIX SLAVÍ 10 LET

Datum konání:
24.05.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Matrix
DJs:
Dub Zero (Easy res., UK) + Akira + Babe LN + Sayuz + Gasr + Kan-Jacca + Martyyno + Pyshtone
Popis:
vstup 50/100 czk
 
 
Čtyřdenní oslava desátých narozenin pražského Matrixu
10 let klubu Matrix, hostem DnB oslavy bude DubZero

V květnu 2003 se v Praze otevřel nový klubový prostor, který dostal do vínku jméno Matrix. Od začátku byl otevřený všem hudebním žánrům, ale inklinoval spíše k undergroundu, metalu, punku a hard core a v té době ještě menšinovému stylu jménem drum and bass. První party uspořádali Bassbeast a 23. května 2003 vystoupil rakouský dj Raw.full na první Drumstation, kterou pořádal Badpoint a dj Koogi. Od té doby Matrix vyrostl a vystoupili v něm špičky drum&bassu jako Aphrodite, Ed Rush, Goldie, Total Science, Spor, Loxy, A.M.C, Tantrum Desire, John B, Marky.

 

Letošní oslavy výročí 10 let od založení se budou konat 22-25. května a v pátek 24.5., tedy 10 let a den od první Drumstation připadne na DNB oslavu, jejímž hlavním hostem bude anglický zabiják DUB ZERO. Party Matrix 10 se odehraje na dvou stagích, Affected stage bude hostit DNB a jump-up (djs Akira, Babe LN, Sayuz, Massive Elementz),  na druhé Faster stagi zazní jungle, dnb, tekno a hardcore.

Dub Zero byl už od mládí obklopen hudbou, jako dj a producent  se prosadil v roce 2007 trackem Power Gun. Dub Zero skládá i hraje vysoce energický jump-up s tvrdými basy, který by roztančil i mrtvého, což v minulosti dokázal na několika vystoupení v ČR. Vydává na Phantasyho labelu Easy records a v roce 2012 založil vlastní label "Dub Zero Musik", kde v srpnu vyšlo DZM 001 - Dub Zero - Showtime a aktuálně vydává horkou novinku "Bearded Axe Wound", kterou určitě představí ve speciálním vystoupení se 3 playery na 10. výročí Matrixu!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016