PARTYINFO

 

CREATIVE

flyer
Datum konání:
07.05.2013 - úterý
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Miquel, Rob Smile, Subgate, JB, Schwing, Nkyp, Peter Costa, Lu Michell & Wwera, Liquid A
Live:
Wosa + Dookies on the Road + Last Chance Bunnies + Zlomená čtrnáctka
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
Line-up:
21:30 – 23:00 Nkyp
23:00 – 00:00 Peter Costa
00:00 – 01:00 Rob Smile
01:00 – 02:30 Miquel
02:30 – 03:30 Schwing
03:30 – 04:30 Subgate
04:30 – end JB
 
 
Doražte dnes večer na květnovou Creative party se vstupem zdarma
Květnové vydání Creative party v Chapeau Rouge

Květnové vydání Creative party se hlásí o slovo a tentokrát je se vstupem zcela zdarma! I v květnu můžete dorazit na další vydání Creative party, na které se rozhodně nebudete nudit. V úterý 7.5. rozduní pražské Chapeau rouge kromě dvojice rezidentů - Subgatea a Nkypa pětice jejich hostů.

 

Prvním z nich je zástupce východočeské scény a uznávaný producent Miquel, který vydává své energické tracky na labelech jako je na příklad One Way, MOSP, Elemental, Yin Yang a řadě dalších. Svůj osobitý sound představil na celé řadě domácích festivalů typu Mácháč, Svojšice nebo Summer of Love a právem je považován za matadora domácí elektronické scény.

Druhým svátečním hostem je zástupce seskupení Deep Smoke - Rob Smile. Tento charismatický umělec vystoupil kromě věhlasných parties typu Creamfields, Mácháč nebo Citadela také za hranicemi naší země. Za zmínku stojí vystoupení v Německu, Dánsku, Francii nebo na Slovensku.

Dalším, kdo přijal pozvání na květnový Creative je Schwing patřící do nové generace rezidentních dj's v klubu Radost Fx. Kromě dlouholeté historie spojené s jeho djskou kariérou má na svém kontě také několik promotérských aktivit, mezi které patří například známý a legendární festival Cosmic Trip.

Čtvrtým hostem je nesporný talent současnoti -JB. Může se pyšnit supportem takových djských es světového formátu jako je například Sebastien Leger, Stefano Noferini nebo Spartaque a ke slyšení byl pravidelně do nedávna na večírku s názvem Minimal People, který se odehrával v již zaniklém klubu Touster.

Pětici hostů uzavírá party man a showman Peter Costa, který o sobě dává vědět svými energickými sety. Slyšet jste ho v minulosti mohli hned několikrát na české Ibize - Máchově a se svým record bagem procestoval celou Českou republiku.

Kromě hostů se na Creative party samozřejmě představí i jeho rezidenti - Subgate a Nkyp. Připomínáme, že vstup na party je zcela zdarma!

Více informací naleznete na www.chapeaurouge.cz a nebo facebook.com/creativeczech

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016