PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
23.05.2013 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (Techno.cz) feat. MC Manda, Rido (Metalheadz), Soul Hunter (Dirty Corner)
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Čtvrteční Unplugged opět se silnou posádkou!

Tak jak? O dost lepší, viďte? Není nad to, když se člověk zbaví té těžké bundy, ke štěstí mu stačí pouze tričko s krátkým rukávem, najednou si připadá lehčí, hýří optimismem a chuť na tanečky už je zase větší. Každý správný námořník i námořnice ví, že tančit se dá také ve čtvrtek a na vodě k tomu! Čtvrtý čtvrtek v měsíci patří na House boatu U Bukanýra už pěkných pár let večírku s názvem Unplugged, kde vždy tři a více DJs odhalí své skryté možnosti, osahají si muziku, kterou od nich nikde jinde neuslyšíte, a roztočí desky, na něž si zatím ještě netroufali. Noc plná experimentů, překvapení a následného uspokojení sebe i těch pod sebou… Kdo přijal pozvání na květnovou edici v Praze plné květin? Dámy a pánové, to jsou oni – tři odvážní hráči a jeden ještě odvážnější vokalista...

 

Ty důvěrně známé bílé dveře proslulého korábu, který elektronické muzice tolik přeje, nechá dokořán otevřené, vzhledem k přejícímu počasí, jako první dvojice DJ Face & MC Manda a vzhledem k jejich vzájemné nedočkavosti se dá už po osmé hodině okamžitě do díla… Jeden roztáčí černé i barevné dvanáctipalcové kotouče, do nichž aktuálně lisovny po celém světě  vyryly deep house a nu disco, ten druhý se tyhle placky svým zpěvem snaží přivést k úplné dokonalosti. Už několik let jim to takto spolu výborně ladí a pokaždé se svým jamem sklidí nadšené reakce na parketu. Bude tomu tak i tentokrát? Jako druhý v pořadí se na vyvýšeném stupínku představí Soul Hunter, majitel vydavatelství Dirty Corner. Stále mladý muž, který za svou dráhu DJe i producenta vystřídal už spoustu přezdívek a před devíti lety se postavil za gramofony, více než 80 hodin rovnal rychlosti, a nakonec z toho byl jeden pokořený světový rekord… Vábení Detroitu se opravdu jen těžko odolává, sbírka navíc stále roste a tak vás rád vezme krátce po desáté na exkurzi tímto industriálním městem , ale i evropskými studiovými kuchyněmi, které se také nechaly a nechávají starými mistry ovlivnit. Pokud byste tomuto cválajícímu technu stačili bez zadýchání, klobouk dolů, a jistě právě vy oceníte posledního hosta této párty. Bude jím DJ Rido, na něhož i legendární Goldie nedá dopustit! Už zase? Nikoli! V únoru se domácí producent potřeboval vypotit před svou další návštěvou Londýna, nyní nastoupí v plné síle a konečně představí slibovaný pojem 3xS aneb “special surprise set“ pro vaše uši… Těšíte se? My moc – Rido po roce a půl na Bukanýru!

DJ Face feat. MC Manda - Unplugged @ House boat U Bukanyra 24.1. 2013 by Myclick

Opět spousta různorodé muziky, opět spousta stylů od těch, co za to opravdu umí vzít a k tomu počasí, které přímo vybízí k pobytu u vody. Rukávky, matračky i záchranná kola nechte tentokrát doma, vybavte se dobrou náladou, hollywoodským úsměvem, stavte se na drink a pokec s těmi, kteří byli přes zimu zalezlí jako ti jezevci, my čtyři vás u toho svorně pohoupáme… Unplugged!

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 27. června 2013 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz) feat. MC Manda, Kaplick (breakbeat.cz) a Zjook.

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016