PARTYINFO

 

IMPRESS

Datum konání:
20.04.2013 - sobota
Místo konání:
Brandýs nad Labem - Trinity
DJs:
Ladida, Dan cooley, Jaqullin, Pete Walk, Revis, Segment
Info:
http://www.facebook.com...
Line-up:
22:00 - 23:30 SEGMENT

23:30 - 00:30 DAN COOLEY

00:30 - 01:30 JAQULLIN

01:30 - 03:00 LADIDA

03:00 - 04:00 PETE WALK

04:00 - 06:00 REVIS
 
 
Sobotní Impress s Ladidou v klubu Trinity

Populární a na našem hudebním poli známý event Impress, který má na svědomí Revis, již tuto sobotu opět zavítá do prostor brandýského klubu Trinity. Střední Čechy se tak opět stanou unikátním svědkem večírku, který prokombinuje to nejlepší ze současné taneční scény v režii českých a moravských DJs.

 

Jak špičková dramaturgie sama napovídá, headlinerka během své kariéry posbírala mnohá prestižní ocenění a tak i tentokrát nezbývá nic jiného, než se připravit na masivní porci zážitků a nezapomenutelné atmosféry!

Na dubnový Impress si Revis pozval opět velmi zajímavé hosty, kteří jsou zárukou kvalitního soundu a nenechají vás svými rytmy ani na chvíli odpočinout.

Pozvání přijala jedna z našich nejkrásnějších DJane u nás - Ladida, dále vystoupí oblíbený moderátor českého

Radia 1 - Dan Walterstein aka Dan Cooley, matador pražské taneční scény - Pete Walk, půvabná brněnská Jaqullin, rezident atraktivního mejdanu Come In - Segment a nebude samozřejmě chybět ani zakladatel a rezident tohoto

prestižního eventu - Revis.

Těšit se také můžete na silný špičkový zvuk, světelnou laser show, brilantní dance perfomance s krásnými výstředními kostýmy a mnoho dalšího.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016