PARTYINFO

 

BE TWENTY ONE @ ROXY & NOD

Datum konání:
25.10.2013 - 27.10.2013
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Andy C, Pixie, Beast 67, 2K, Sweg
Popis:
Vstupenky: 150 Kč + poplatky
 
 
Na Be Twenty One do Roxy dorazí Andy C Be Twenty One po roce opět v Roxy
Be Twenty One - Roxy bude slavit v říjnu narozeniny

Takřka přesně po roce, konkrétně v týdnu od 21. a 27. října se můžeme v ROXY a NoD opět těšit na týden až po okraj nabitý koncerty, parties, divadlem, výstavami a performance! Jeden z nejstarších pražských klubů jím hodlá navázat na loňskou oslavu svých dvacátých narozenin BE TWENTY a započít tak novou tradici oslav hudby a kultury obecně, která je na domácí scéně naprosto ojedinělá. Už z podstaty věci pak jednoznačně vyplývá i název celé akce, který nemůže být jiný než BE TWENTY ONE!

 

Podobně jako loni, kdy v rámci BE TWENTY vystoupili v ROXY a NoD mj. Boys Noize, Stereo MCs, Andy C, Teatr Novogo Fronta & DOT 504, Rozprostřeno nebo Kašpárek v rohlíku a řada dalších, i na BE TWENTY ONE se chystají vystoupení jmen legendárních, kultovních stejně jako těch nových a neokoukaných.

V rámci BE TWENTY ONE se tedy v ROXY a NoD opět představí celá škála stylově i žánrově různorodých hudebníků, DJs, producentů, umělců, či herců a každý den v týdnu od 21. do 27. 10. tak nabídne jiné barvy, nálady a podoby tuzemské i zahraniční kultury.

Dramaturgie BE TWENTY ONE se snaží udržet tradici ROXY jako jednoho z nejdůležitějších českých klubů s více než dvacetiletou tradicí a zároveň vedle velkých hvězd stavět a objevovat i nová a neobjevená jména.

"Vzhledem k tomu, jak vřele byl médii i návštěvníky ROXY a NoD přijat loňský týden oslav 20. narozenin ROXY BE TWENTY, rozhodli jsme na tuto akci navázat a stvořit tak novou tradici, kdy se na adrese Dlouhá 33 během jednoho týdne bude koncentrovat to nej z hudby, umění a kultury obecně. Akce podobného typu nemá na domácí klubové scéně obdoby a jak potvrdil předchozí ročník, její potenciál je obrovský. A kde jinde by měl takovýto unikátní týdenní mejdánek proběhnout než v prostorách, jež už přes dvacet let udávají směr, rozdávají radost a zprostředkovávají silné zážitky napříč generacemi," říká k BE TWENTY ONE PR manager klubu ROXY Lukáš Kadeřábek.

Dodejme, že na programu BE TWENTY ONE právě usilovně pracují všichni dramaturgové ROXY a NoD a už brzy se tak můžete těšit na první potvrzená jména a další informace o celém týdnu BE TWENTY ONE.

WEB

ROXY: roxy.cz

NoD: nod.roxy.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016