PARTYINFO

 

FESTIA OPEN AIR 2013

Datum konání:
14.09.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Intercamp Kotva
DJs:
Main Stage: 
Siwell (IT), Mladen Tomic (BA), Michael Burian, Enrico vs. Beda,
Orbith, Elite, Subgate vs. Finidi, Kifli vs. Peet Sanders, T Mike (SK)

Techno.cz stage: Agent, Spiriakos, Steen & Keeper, Calbee, K. Sandra, Chud, Farrelly, Ravic,
D-Niel & Otiatros, Golpe

Naked Prague stage:
Michael C, Mike Mex, Mike M, Pert, Mylo, Styx, Jaqullin, Mark Evill, P-jay, Beck
Info:
http://www.cindaopenair.cz
Popis:
Doprovodný program: Bazén 3,5m, Vodafone / Ekotřída, Houpačky, Nafukovací balóny, Vodní Volejbal, Aquazorbing na Vltavě, Fire & Lightstick show, Coca Cola - Gumoběh, Gladiátor, Chill out zóna - Prague Filters Afterparty: Sinisa Tamamovic (BA), Orbith, Enrico, T Mike (SK), 2 Takt, TopClass, Mylo, Mark Evill, Peet Sanders, Peter Costa, Kuba Kubicek Vstupné: V předprodeji za 250Kč v síti TICKETSTREAM. Na místě pak za 350Kč. Start: 12:00 Konec: 22:00
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Časový line up na Cinda Open Air 2013 (Festia)
Cinda Open Air přináší další informace k zářijovému vydání

Rok 2013 je pro festival rokem velkých změn. Tou nejdůležitější je změna místa konání festivalu. COA se přesouvá do nového působiště, a to do areálu kempu Kotva v Praze 4 – Braníku. Věříme, že vás toto místo zaujme, stejně jako nás, nejen vzhledem k lepší dopravní dostupnosti, ale také rozvinutým možnostem aktivit přímo na hladině Vltavy.

 

Cinda Open Air představí kromě české a slovenské djské špičky i tři zahraniční hosty. Na festivalu zahrají svůj set DJ Siwell (IT) a DJ Mladen Tomic (BA), následné afterparty bude vévodit Sinisa Tamamovic (BA). Kromě skvělého hudebního zážitku se můžete těšit na lightstick, fire a pyro show v podání slovenské skupiny Fire Angels. Jako perličku jsme si připravili na několik desítek nafouknutých balónů, které budou v průběhu večera hromadně vypuštěny mezi festivalové příznivce. Velkou poctou pro festival COA je vlastní hymna, kterou pro tento rok složil výborný producent a jeden ze zahraničních hostů.

Festivalové městečko nabídne celou řadu sportovních aktivit. Vašeho bojovného ducha ukojí atrakce, jako vodní volejbal, gladiátor, gumoběh či aquazorbing. Za teplotně příznivého počasí se můžete těšit i na osvěžující bazén. Gambrinus ochucený pro Vás připravil osvěžující bar, kde si budete moci vychutnat příchutě Šťavnatý grep, Řízný citron a Limetka & bezinka a odpočinout si v houpacích sítích. Půvabné hostesky vás uvítají již při vstupu do areálu s welcome drinky právě z řady Gambrinus ochucený.

Další zajímavostí, kterou najdete na COA, bude Ekotřída pod záštitou společnosti Vodafone. Při posezení na designovém nábytku z europalet si můžete dopřát oddychu u šálku kávy a zároveň se seznámit s ekologickým chováním, do kterého vás zasvětí tým odborníků.

Protože se jedná o open air akci, musíme bohužel končit před desátou hodinou večerní, kvůli dodržení nočního klidu. Kde však v klidu rozhodně nebudete, je pražský club Mecca, ve kterém proběhne následná afterparty. Na tu návštěvníky festivalu odvezou přistavené autobusy, a to zcela zdarma.

Jak již jsme zmínili, festival se přesouvá na jiné místo, s čímž souvisí jednak nové dopravní možnosti, ale nově i možnosti spojené s ubytováním. Ti, kteří za námi přijedou z daleka, mohou využít ubytování v přímo přilehlém penzionu Kotva.  Více informací naleznete na stránkách www.kotvacamp.cz, kde se také můžete dozvědět podrobnější informace o nové lokalitě pořádání COA. Případné rezervace lze provést na telefonu 244 461 712, nebo prostřednictvím emailu kotva@kotvacamp.cz.

Nový areál se, stejně jako ten předchozí, nachází při břehu Vltavy, přesně mezi Barrandovským mostem a mostem Inteligence. Dostanete se k nám tedy buď přívozem, nebo s využitím MHD. Zajistíme pro vás pohodlný převoz lodí po Vltavě až do festivalového městečka. Zkrátka servis jak má být. Za mírný poplatek se dostanete od Palackého mostu až před brány festivalu. Více informací již brzy, takže checkujte webovky www.cindaopenair.cz.

Kdo volí cestu raději po souši, může se svézt tramvají č. 3, 17 a 21 do zastávky „Nádraží Braník“ nebo autobusovou linkou 106 ze zastávky „Kačerov“ opět do zastávky „Nádraží Braník“. K Vltavě to máte pak po svých do 7 minut chůze. V orientaci budou pomáhat ukazatele festivalu či orientační tabulky Intercampu Kotva.

Informací a změn je pro tento ročník spousta, ale rozhodně bude na co se těšit. Přijďte si užít krásný den plný aktivit a kvalitní hudby přímo ke břehu Vltavy v centru naší metropole. A nezapomeňte být IN s naší Cinda aplikací, která je dostupná na App Store a Google play ZDARMA! Více informací na www.cindaopenair.cz.

 
Nabitý line up zářijové Cindy Známe nový termín Cinda Open Air festivalu 2013 Oficiální prohlášení ke změně termínu konání festivalu COA v důsledků povodní 2013 S aplikací Cinda Open Air to máte v ruce Cinda Open Air - Doprovodný program čtvrtého ročníku festivalu Cinda Open Air již za 19 dní Cinda Open Air vám nastíní své protagonisty pro rok 2013 Cinda Open Air 2013 představuje první DJs Představujeme Cinda Open Air 2013

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016