PARTYINFO

 

A.C.I.D.E.L.I.K.A. OPEN AIR 2013

Datum konání:
24.05.2013 - 26.05.2013
Místo konání:
Rožmitál pod Třemšínem - Rekreační Středisko Věšín
DJs:
Jerome Hill (Don't, UK), R.U.R. Spiritual DJ's, Joss Crooks, Z-Aires, Quickie, Ans, Hujer, Bica+Ezop (3 decks show (Inside Kru)
Live:
Ben Best (Victim, Bonusround, Ninja Tune, UK), Bill Youngman (Tresor, Killekill, DE), tba
Info:
http://www.acidelika.cz
 
 
Acidelika Open Air proběhne tento víkend

Letos tomu bude 5 let od vzniku pořadu Acidelika, který pro Vás na Radiu 1 připravuje Spiritual soundsystem. Přesně pred rokem dostal tento rádiový pořad i podobu open air minifestivalu a svým úspěšným startem tak zahájil kazdoroční tradici. Kdo si nenechal ujít loňský první ročník, tak dobře ví, že jeho headlinery byli Neil Landstrumm a Luke Anger, kteří svými živými vystoupeními zaujali opravdu všechny zúčastněné a nastavili tak kvalitu celé akce značně vysoko.

 

Tímto Vás s potěšením zveme na ACIDELIKA OPEN AIR 2013, která se koná 24.-26. května v přírodním kempu VĚŠÍN, ROŽMITÁL POD TŘEMŠÍNEM. Tento kemp se nachází 80 km jihozápadně od Prahy uprostřed lesů a nabízí návštěvníkům kompletní seznam služeb /ubytování, restaurace, sprchy, stanování, parkování/. Také letos Vám opět přinášíme pestrý a vskutku našlapnutý lineup, který se odehraje pod střechou velkého cirkusového šapita za účasti mocného zvuku Noise Control Audio.

Páteční noc bude ve znamení anglického nezávislého techno labelu DON´T, jehož majitel a dnes již velmi uznávaný a respektovaný mistr djingu JEROME HILL se Vám představí ve svém dvouhodinovém setu. Další část noci nás svým barevným technem okouzlí velmi talentovaný BEN PEST LIVE, člen kapely PEST, která vydává na značce Ninja Tune.

Sobotní noc se se svou živou show plnou elektroniky předvede velmi zkušený BILL YOUNGMAN LIVE, zastupitel legendrární berlínské značky Tresor a současné Killekill. Bill tvoří spolu s Neilem Landstrummem duo The Destroyaz. Obě noci doplní svými dj sety např. Ans, Joss Crooks, Quickie, Zaires a djs ze soundsystemu Spiritual.

O netradiční vizuálizaci se postará hned několik VJů v čele s respektovanou pražskou partou Lunchmeat. Na místě nebude chybět Mejdanyzm cocktail bar, malá kavárna nebo vegejídlo.

Všechny informace, které se vám můžou hodit, naleznete zde : www.acidelika.cz

Přijedte si užít a zároveň odpočinout na jednu z prvních letních akcí pod širým nebem.

SOUNDCLOUD radio spot:

soundcloud.com/acidelika/acidelika-spot-2013

ODKAZY:

www.acidelika.cz

www.radio1.cz/acidelika

www.facebook.com/acidelika

www.soundcloud.com/acidelika

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016