PARTYINFO

 

SHADOWBOX @ ROXY

flyer
Datum konání:
03.05.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Command Strange (Good Looking, Fokuz, KZ), 2K & Sweg (rezidents), Koog & MC Dawe, Blofeld & Theya
chillout: Koogi, 2K, Sweg, guest
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 zdarma, poté 150 czk
Line-up:
22:00 - 00:30 2K & Sweg
00:30 - 01:30 Koogi & MC Dawe
01:30 - 03:30 Command Strange
03:30 - 05:30 Blofeld & Theya

chillout: 2K, Sweg, Koogi, guest
 
 
Command Strange již dnes v Roxy V Roxy v květnu vystoupí Bruno Ferrari, Fritz Kalkbrenner, WWW a další
Command Strange hostem květnového Shadowboxu

Květnové vydání pravidelné klubovky Shadowbox @ Roxy se nezadržitelně blíží. Máme velkou radost, že jako headliner přijede zahrát kazachstánský producent Command Srange, který v současné době patří mezi vycházející TOP jména drum&bassové scény. Celý večer se ponese na vlnách tanečního liquid funku a dalších odnoží drum&bassu, nebudou chybět zajímavé projekce, chillout a dobře zásobené bary. Vstupné je do 23. hodin zdarma!

 

Za domácí DJs vystoupí matador a průkopník českého drum&bassu DJ Koogi, kterého v Roxy doprovodí MC Dawe, dále pak rezidenti akce 2K & Sweg a celou akci uzavře dvojice Blofeld & Theya z Liquid DnB Crew.

Alexey Fuifanov aka Command Strange je mladý, talentovaný producent pocházející z Kazachstánu. Již v 16 letech vydává první skladby a svým nazaměnitelným rukopisem si rychle získává na scéně podporu velkých hráčů jako jsou: LTB Bukem, DJ Marky, Goldie, Fabio & Grooverider a řady dalších. Dnes má na kontě přes 100 vydaných tracků a jeho skladby vychází u prestižních značek: V. Recordings, Fokuz, Good Looking, Horozons Music, Metalheadz, atd. Ukázky jeho tvorby hledejte zde: soundcloud.com/command_strange

Více informací již brzy!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016